Airdrop Beklenen Kripto Para Projesi Sınırı Kaldırdı, Bir Günde 1,4 Milyar Dolar Para Aldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum restaking protokolü EigenLayer, 3 milyar doların üzerinde toplam kilitli varlık (TVL) değerine ulaştı.

EigenLayer kısa süre önce protokol başına 200.000 Ethereum (ETH) staking sınırını geçici olarak kaldırdı. Bu hamlesinin ardından büyük ilgi gören platforma, birkaç saat içerisinde 1,4 dolardan fazla varlık girişi oldu.

On-chain analiz platormu DefiLlama tarafından sunulan verilere göre restaking protokolünün para yatırma üst sınırını kaldırmasının ardından iki saat içinde 1 milyon ETH’nin üzerinde giriş yaşandı. Bu artış sayesinde platformun TVL’si 3,7 milyar dolara yükseldi.

Restaking, yatırımcıların Ethereum blokzincirinde halihazırda “stake” ettikleri ETH üzerinden ek ödüller kazanmak için kullanabilecekleri bir işlem şekli olarak öne çıkmaktadır.

EigenLayer, Ethereum restaking alanında yenilikçi adımlarıyla öne çıkmayı başardı. EigenLayer’ın restaking çözümü, stake edilmiş ETH’yi oracle, köprüler veya yan zincirler (side-chain) gibi diğer dağıtılmış sistemleri güvence altına almak için kullanmayı kolaylaştırmaktadır.

Airdrop Beklenen Kripto Para Projesi Sınırı Kaldırdı, Bir Günde 1,4 Milyar Dolar Para Aldı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Airdrop Beklenen Kripto Para Projesi Sınırı Kaldırdı, Bir Günde 1,4 Milyar Dolar Para Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!