Bitcoin Yatırımcıları Arasında Dibi Satın Al Dönemi Başladı: Şimdi Ne Olacak?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası yatırımcıları, düşüşleri değerlendirerek alım yapmaya devam ediyor.

Bitcoin fiyatı bugün 43.500 dolar seviyesindeki likiditeyi aldıktan kısa bir süre sonra 42 bin dolar bandına doğru geriledi. Öte yandan on-chain verileri yatırımcıların düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirdiğini ortaya koydu.

Benzer bir likidite temizliği için 4 Şubat akşam saatlerinde 42.200 dolar bandına kadar gerileyen Bitcoin, o bölgede de yatırımcıların alım yönlü iştahıyla karşılaşmıştı.

Konu hakkında açıklamada bulunan FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, yatırımcıların alım psikolojisi hakkında şu ifadelere yer verdi:

Daha önce, ‘yükselmeyen bir şey düşer’ formülü genellikle kripto paralara uygulanıyordu. Ancak, bir istikrar döneminin ardından gelen son satış girişimleri artan alımlarla karşılandı. Pazartesi günü işlemlerin başlangıcında, Çin piyasalarındaki zayıflığın ortasında fiyatı daha düşük satma girişimi oldu. Ancak Bitcoin 42.000 dolara kadar olan düşüşlerde iki kez geri satın alındı.

Bitcoin Yatırımcıları Arasında Dibi Satın Al Dönemi Başladı: Şimdi Ne Olacak? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yatırımcıları Arasında Dibi Satın Al Dönemi Başladı: Şimdi Ne Olacak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!