Pi Coin Bu Mesajla Resmen Duyurdu! Pi Alternatifi Coinler Balinaların Radarında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pi Network cephesinden gelen resmi duyuru ile birlikte kripto para balinaları Pi alternatifi coinleri radarına aldı.

Kripto meraklılarının takibindeki Pi Network’ün geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı hackathon başladı. Pi Network X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda, etkinliğin 1 Şubat itibarıyla başladığı ve 3 Mart’a kadar devam edeceği bilgisine yer verildi.

Açıklamada ünlü kripto ağı, Pi’yi işletmelere bağlayan uygulamalar geliştirilmesini beklediklerini  belirtti. Hackthon duyurusu bazı teknoloji geliştiriciler arasında heyecan yaratsa da Pi Network ile ilgili güven problemi yaşayan yatırımcıları öfkelendirdi.

Etkinliğin duyurusunun yapıldığı açıklamanın altında çok sayıda kullanıcının, projenin Mainnet’i (ana ağı) ile ilgili bilgi paylaşımı talebinde bulunduğu görüldü. Hatırlayacağınız üzere mobil cihazlar aracılığıyla kripto para madenciliği yapmayı vadeden Pi Coin projesi, 2018 yılında kurulmuş ve 2021 yılında büyük çıkış yakalamıştı. 

Kripto meraklılarına, pahalı donanım ihtiyacı olmadan akıllı telefonlar aracılığıyla madencilik yapma sözü veren proje, iki seneden fazla bir zaman önce beta ve test ağını tamamlamış ancak ana ağ olan Mainnet, bir türlü devreye alınmamıştı.

Yakın zamanda projenin yol haritası da dahil olmak üzere Mainnet harici her türlü açıklamayı yapan proje ekibi, bazı yatırımcılar tarafından dolandırıcılıkla dahi suçlandı. Projenin Mainnet dışında yaptığı tüm paylaşımlara tepki gösteren yatırımcıların, farklı proje arayışına girdiği gözlemlendi.

Pi alternatifi coin arayışı içerisinde olan kripto meraklıları, son günlerde iki proje üzerinde yoğunlaşıyor. Pi coin’in vadettiği maliyetsiz kripto madenciliğini mümkün kılmak için yola çıkan Bitcoin Minetrix ve gezegenin geleceğini kurtarmayı amaçlayan çevre dostu eTukTuk projeleri, kripto balinalarının radarına girmeyi başarıyor.

Pi Coin Alternatifi Bitcoin Madenciliği Platformu Bitcoin Minetrix

Pi coin projesinin vadettiği ancak bir türlü yerine getiremediği zahmetsiz ve maliyetsiz madencilik çözümünü sunmayı amaçlayan Bitcoin Minetrix, ön satışında topladığı fonlarla dikkat çekiyor.

Herhangi bir yazılım, donanım, madencilik sözleşmesi veya enerji çözümüne gerek duymadan BTC madenciliği yapmayı mümkün kılan Bitcoin Minetrix’in ön satışta topladığı yatırım, 10 milyon doları aşıyor.

Şu ana kadar 10 milyon 240 bin dolar toplamayı başaran platformda madencilik yapmak için yatırımcılar, tek bir harcama yapıyor: Bitcoin Minetrix token satın almak. Platform, maliyetsiz madencilik için Stake Et ve Madencilik Yap temalı yenilikçi bir özellik kullanıyor.

Yatırımcılar, ön satış sayesinde indirimli fiyatlardan BTCMTX token satın alabiliyor. Bu tokenler staking sayesinde bulut madenciliği kredilerine dönüşüyor. Krediler, madencilik süresi boyunca yakılıyor ve ortaya çıkan BTC’ler yatırımcının cüzdanına aktarılıyor. 

Staking mekanizması yalnızca BTC madenciliği yapmaya yaramıyor. Tokenlerini kilitlemeyi tercih eden katılımcılar, pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. Staking paneline göre şu ana kadar kilitlenen token sayısı, 637 milyonu aşıyor. ETH bloğu başına katılımcılar, 158,5 BTCMTX token kazanma şansı elde ediyor.

Ön satış etkinliği devam eden Bitcoin Minetrix token satın almak için yatırımcılar, aşamalı fiyat artış politikası ile karşılaşıyor. Her aşamada tokenin fiyatı artarken erken hareket eden yatırımcılar, potansiyel olarak daha fazla kazanç elde ediyor. BTCMTX tokenler, mevcut aşamada 0,0132 dolar karşılığında ETH, USDT, BNB, MATIC ve kart işlemleri kullanılarak satın alınabiliyor. 

Yapay Zeka Destekli Çevreci Coin eTukTuk

Yapay zeka teknolojisini gün geçtikçe daha fazla alanda görüyoruz. Kripto sektöründe de yapay zeka destekli projelerin oldukça ilgi çekici olduğunu biliyoruz. eTukTuk isimli proje, yalnızca yapay zeka teknolojisi ile değil, kripto sektörünün eleştirildiği çevre etkileri konusunda da dikkat çekiyor.

eTukTuk projesi, artan karbondioksit emisyonlarına ve buna bağlı sağlık sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyor. Dünya çapında ulaşım devrimi yapmayı amaçlayan proje ekibi, eTukTuk token satın almak ve iklim krizine karşı duruş sergilemek isteyen yatırımcılarla buluşuyor.

Blok zinciri destekli şarj altyapısı ile eTukTuk, geleceğin taşımacılık sistemini inşa ediyor. Sürdürülebilir bir geleceğin parçası olma imkanı sunan projenin native tokeni TUK token, aynı zamanda Oyna-Kazan temalı bir oyuna da güç veriyor. 

Crazy TukTuk isimli oyunda katılımcılar, Sri Lanka sokaklarında kıyasıya rekabet ettikleri bir taksi oyununa dahil oluyor. TUK tokenleri ile araçlarını yükseltebilen oyuncular, elde ettikleri başarılar karşılığında TUK token kazanıyor.

eTukTuk projesinin özellikleri arasında staking mekanizması da yer alıyor. TUK tokenlerini kilitlemeyi seçen yatırımcılar, 3 yıl boyunca ödenecek ödüllerle pasif gelir elde etme imkanı buluyor. Şu ana kadar 17 milyondan fazla tokenin stake edildiği ve BSC bloğu başına ödülün 4,75 TUK token olduğu belirtiliyor.

eTukTuk projesi BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa ediliyor. BEP-20 protokolüne uyan TUK token, ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşuyor. Kademeli fiyat artışının uygulandığı ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar, 770 bin doları aşıyor. Mevcut aşamada eTukTuk token satın almak isteyen kripto meraklıları, 0,02625 dolar ödeyerek ön satış etkinliğine katılabiliyor.

Yapay zeka destekli çevre coin TUK token satın almak isteyenler, BNB, USDT, ETH veya kart işlemleri ile ön satıştaki yerini alabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pi Coin Bu Mesajla Resmen Duyurdu! Pi Alternatifi Coinler Balinaların Radarında
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!