Bitcoin Boğa Naraları Ortasında 18 Ayın Rekorunu Kırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) özelindeki işlem hacmi son 18 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin’in on-chain işlem hacmi ocak ayında, Eylül 2022’den bu yana rekor seviyeyi gördü. Geçtiğimiz 4 ay boyunca fiyata paralel olarak yükselişini sürdüren Bitcoin ağındaki işlem hacmi ocak ayında 1,21 trilyon doları gördü.

Kripto para piyasasındaki son yükseliş dalgasının başladığı eylül ayında, Bitcoin’in on-chain hacmi sadece 550 milyon dolar değerindeydi ve geçen bu süreçte 4 katlık artış yaşanmış oldu.

On-chain hacmi geçtiğimiz aralık ayında 1 trilyon dolar seviyesindeydi. Özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) haberleri Bitcoin’e yönelik artan ilginin başlıca sebepleri arasında yer aldı.

Öte yandan Bitcoin ağındaki işlem miktarı ise Aralık 2023’de son 1 yılın en yüksek seviyesi olan 17,54 milyonu görmüştü. Fakat bu oran ocak ayında düşüş göstererek 14,74 milyona geriledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 42.929 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Boğa Naraları Ortasında 18 Ayın Rekorunu Kırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!