Binance’in Altcoin Listelemesi Bu Sefer Ters Tepti: Fiyat Sert Çakılıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurması bu sefer fiyatta ters etki yarattı.

Binance 5 Şubat tarihinde yaptığı resmi duyuruda, Ronin’i (RON) TSİ bugün saat 16:30’da “Seed Tag” etiketi ile yüksek riskli tokenlar kategorisinde listeleyeceğini duyurdu.

Binance tarafından yapılan açıklamada, RON yatırma işlemlerinin halihazırda başladığı, çekme işlemlerinin ise TSİ yarın 16.30 itibariyle başlayacağı bildirildi.

Söz konusu listeleme ile birlikte Binance tarafından yatırımcılara RON/BTC, RON/USDT, RON/FDUSD ve RON/TRY olmak üzere 4 farklı işlem çiftiyle alım-satım ve ticaret imkanı sunulacak.

Binance tarafından yapılan altcoin listelemeleri genel olarak yükseliş getirse de bu sefer tam tersi bir durum yaşandı. Listeleme duyurusu ile birlikte çakılmaya başlayan RON fiyatı, kısa süre içerisinde 3.51 dolar zirvesinden %20 gibi büyük bir düşüş görerek 2.82 dolara kadar yıkıldı.

CoinGecko verilerine göre RON, son 24 saatte %6,1 düşüş ile haberin kaleme alındığı sıralarda 2,86 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in Altcoin Listelemesi Bu Sefer Ters Tepti: Fiyat Sert Çakılıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!