Önde Gelen 23 Kurumun Bitcoin, Ethereum ve Solana Beklentileri Belli Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen 23 kurumu kapsayan araştırmaya göre 2024 yılında yatırım ana odağı yine Bitcoin (BTC) olacak.

Techflowpost’un yayınladığı araştırma raporunda, önde gelen 23 kurumun 2024 yılına dair beklentilerine yer verdi. 

Raporda, 2024 yılının ilk yarısında kurumsal yatırımcıların ana tercihi yine Bitcoin olacağı belirtildi. Ayrıca Ethereum katman-2 protokolleri ve Solana’ya (SOL) yönelik beklentilerinin de iyimser olduğu vurgulandı.

Coinbase, Bitwise a16z ve Messari gibi devlerin yer aldığı raporda, Bitcoin ordinals ile ilgili ekosistemde yaşanan canlanma doğrultusunda fiyatın 80 bin doları aşması gibi beklentiler yer aldı.

Solana ekosisteminde büyümenin hız kesmeden devam edeceği ifade edilirken yapay zeka ve blockchain entegrasyonu ile deneyimin artırılacağı vurgulandı.

Regülasyonlar konusunda ise kripto para piyasasında bir an önce tamamlanması gerektiği kaydedildi. Bu yıl net ve tutarlı regülasyonların oluşmasının yatırımcı güvenini artıracağı söylendi.

Öte yandan NFT ve gerçek dünya varlıklarının (RWA), 2024 yılında tartışmalar yaratmaya devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Önde Gelen 23 Kurumun Bitcoin, Ethereum ve Solana Beklentileri Belli Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!