Aptos ve Microsoft’un Yeni Ürün Hamlesi Fiyatı Hareketlendirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aptos (APT), Microsoft ile kurduğu ortaklık doğrultusunda ürettiği ilk ürün ile birlikte fiyatta hareketlenme yaşadı.

Microsoft ve Aptos Labs, geçtiğimiz yılın yaz aylarında yapay zeka ve blockchain çözümleri için ortaklık kurmuştu. Söz konusu ortaklığın ilk meyvelerini vermesi fiyatta yükselişi tetikledi.

Aptos tarafından yapılan açıklamada, iş birliğinin ilk ürünü Aptos Asistant yayınlandı. Açıklamada ayrıca Microsoft ile yapay zeka sınırlarını zorlayacakları ve Aptos ile Web3 için nihai bir noktaya gelecekleri belirtildi.

Aptos, Microsoft’un bir partneri olarak Aptos üzerinde çalışan tüm uygun geliştiricilere 150 bin dolara kadar kredi ikanı saylayacaklarını söyledi.

Aptos Labs kurucusu yaptığı Twitter paylaşımında, Azure OpenAI hizmetini kullanan Aptos Asistant’ın yayınla olduğunu yineledi ve Aptos ile ilgili her soruya açık olduğunu ifade etti.

CoinGecko verilerine göre Aptos fiyatı, yapılan açıklama ile birlikte yükseliş yaşadı. APT, cuma günü gördüğü 9,125 dolarlık seviyeden %7 yükselişle 9,74 dolara kadar erişti. APT, yazım esnasında 9,5 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Aptos ve Microsoft’un Yeni Ürün Hamlesi Fiyatı Hareketlendirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!