Coinbase’in Bir Altcoin’i Resmen Delist Ettiğini Duyurması Fiyatta Düşüş Getirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, bir altcoin için desteğini tamamen sonlandırdığını duyurdu.

Coinbase, geçtiğimiz yılın sonunda  “gerçek” Bitcoin olduğu iddia edilen Bitcoin SV (BSV) için desteği tamamen keseceğini duyurmuştu. Coinbase’in 3 Şubat tarihinde Twitter’dan yapılan açıklamada, BSV desteğinin resmen kaldırıldığı belirtildi.

Borsa hatırlatma olarak yaptığı paylaşımda, Coinbase’de yer alan tüm BSV’lerin tasfiye edildiğini ve desteklenen başka bir varlık ile eş değer olarak değiştirildiğini söyledi. Coinbase ayrıca işlem masrafını hesapladıktan sonra piyasa dalgalanmalarına bağlı olarak değerin değişebileceğini ve tasfiye edilen BSV için herhangi bir tazminat ödemesi yapılmayacağını söyledi.

Söz konusu duyuru ile birlikte BSV fiyatında düşüş gözlemlendi. CoinGecko verilerine göre BSV fiyatı, 77,18 dolardan %7 gerileyerek 71,8 dolara kadar düştü. BSV, yazım esnasında 72,86 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’in Bir Altcoin’i Resmen Delist Ettiğini Duyurması Fiyatta Düşüş Getirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!