Solana Token ve NFT Dağıtımı Yapacak: Anlık Görüntü İçin Tarih Açıklandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL), kullanıcılara token ve NFT dağıtımı gerçekleştirecek. 

Solana’nın telefonu Solana Mobile tarafından yapılan Twitter üzerinden açıklamada, NFT ve token dağıtımı yapılacağı belirtildi.

NFT dağıtımı için Snapshotların (anlık görüntü) TSİ 6 Şubat 22.00 itibarıyla alınacağı belirtilirken liderlik sıralamasındaki ilk 1.500 kişiye “Element NFT” dağıtımı yapılacağı söylendi. Liderlik sıralamasında yer almak için referans kodu ile davet verilmesi gerekiyor.

Solana Mobile ayrıca yeni üretilen telefon için ön sipariş veren herkese “Chapter2” ön sipariş tokenı hediye edeceklerini vurguladı. Söz konusu tokenın transfer edilemez ve satılamaz olduğu ifade edildi.

Saga 2 adı verilen yeni telefon için ön siparişte bulunan bazı kripto para yatırımcıları, paylaşımın altında sevinçlerini dile getirdi.

Solana’nın ilk telefonu SAGA, içerisinde barındırdığı meme coin Bonk (BONK) sayesinde alan bazı yatırımcılara adeta bedavaya denk gelmişti. BONK sayesinde SAGA, satışlarda 10 kat artış yaşamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Token ve NFT Dağıtımı Yapacak: Anlık Görüntü İçin Tarih Açıklandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!