Bitcoin Yatırımcılarının Fiyat Yükselişine Dair İnancını Belirten Veriler Dikkat Çekiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllardır Bitcoin (BTC) sahibi yatırımcıların, fiyat artışına yönelik inancını gösteren veriler dikkat çekiyor. 

On-chain analiz platformu Glassnode’un Twitter’dan 2 Şubat tarihinde paylaştığı verilere göre uzun yıllardır Bitcoin bulunduran cüzdanlar ellerindeki BTC’yi bırakmak istemiyor.

Glassnode, Bitcoin arzının %69,6’sının bir yıldan daha önce satın alındığını vurgularken bunu 2,3 ve 5 yıl olarak ayırdı. Söz konusu verinin ise tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın olması dikkatlerden kaçmadı.

Verilere göre iki yıldan daha önce Bitcoin alan cüzdanlar tarzın %56,4’ünü kapsarken üç yıldan daha önce satın alınmış Bitcoin arzının oranı %43,5 olarak kayıtlara geçti.

Ayrıca Beş yıldan önce satın alınmış Bitcoin arzının oranının ise %31,5 olduğu vurgulandı. Söz konusu veriler Bitcoin yatırımcılarının uzun vadeli bir davranış sergilediğini gösteriyor.

Veriler doğrultusunda Bitcoin yatırımcılarının fiyatlarda yaşanan yükseliş ve düşüşlere aldırış etmeden yükseliş beklentisini sürdürdüğü anlaşılıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yatırımcılarının Fiyat Yükselişine Dair İnancını Belirten Veriler Dikkat Çekiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!