BlackRock, Bitcoin İşlemlerinde Grayscale Devini Geride Bıraktı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük varlık yöneticilerinden BlackRock’un spot Bitcoin ETF’si, Grayscale devini geride bıraktı.

BlackRock tarafından kurulan iShares Bitcoin Trust (IBIT), ETF’ler 11 Ocak’ta işlem görmeye başladıktan sonra işlem hacmi bakımından Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) geride bırakmayı başaran ilk isim oldu.

Bloomberg verilerine göre BlackRock’un spot Bitcoin ETF’si, 1 Şubat’ta toplamda 301 milyon dolarlık işlem hacmi gördü. Buna karşın Grayscale Bitcoin Trust fonunun işlem hacmi 290 milyon dolar seviyesinde kaldı.

Grayscale ve BlockRock fonlarının ardından en büyük fon olan Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund ise 170 milyon dolarlık hacim çekti.

Spot Bitcoin ETF’leri genel olarak toplamda 924 milyon dolar işlem hacmi kaydetti. Böylece ETF’ler işlem görmeye başladıktan sonra ilk kez günlük olarak 1 milyar dolarlık işlem hacminin altına düşülmüş oldu.

BlackRock, Bitcoin İşlemlerinde Grayscale Devini Geride Bıraktı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlackRock, Bitcoin İşlemlerinde Grayscale Devini Geride Bıraktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!