Bu Verilere Göre Bitcoin Fiyatında Korkulacak Bir Şey Yok: Yüreklere Su Serpildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain verilerine göre Bitcoin madencileri, yaptıkları satışlardan yeteri kadar kar ettikleri için fiyat üzerinde ciddi bir tehlike oluşturmuyorlar.

CryptoQuant analisti Yonsei Dent, Bitcoin madencilerinin davranışlarını inceleyen detaylı bir rapor paylaştı. Söz konusu raporda, madencilerin mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasına hazırlık olarak ürettikleri BTC’leri sattıkları fakat durumun kırmızı alarma geçecek kadar kritik olmadığına yer verildi.

Madencilerin halihazırdaki satışlar sayesinde yeteri kadar kar elde ettiklerini belirten Dent, ciddi bir kapitülasyon riskinin olmadığını belirterek yatırımcıların yüreğine su serpti. Buradan yola çıkarak madencilerin gelecekte yaşanabilecek ciddi Bitcoin düşüşlerine dayanabilecek duruma geldikleri ve satış yönlü baskıyı artırmayacakları vurgulandı.

On-chain verilerine göre kapitülasyona ilişkin endişelerin asgari düzeyde olduğu görülüyor. Ayrıca, madencilerin zaten yeterince kâr elde ettikleri ve finansal pozisyonlarını güçlendirdikleri görülüyor. Bu da madencilerin gelecekte BTC piyasasında yaşanabilecek daha derin düzeltmelere dayanabilecek kapasiteye sahip olduğunu göstermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Verilere Göre Bitcoin Fiyatında Korkulacak Bir Şey Yok: Yüreklere Su Serpildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!