BitMEX’in Kurucusu, Solana Fiyatında Yeni Ralliye Hazır

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsalarından BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, Solana (SOL) fiyatının yeniden yükselişe geçmesini bekliyor.

BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, geçen yılın sonunda Solana (SOL) ile “yollarını ayırdığını” açıklamasının ardından yeniden SOL yanlısı bir açıklama yaptı.

CoinGecko verilerine göre 2023’ün büyük kısmını 50 doların altında geçiren Solana, yılın son haftalarında girdiği ralli sonucunda 100 doların üstüne çıktı. Solana fiyatı, kısmen BONK gibi meme coinler ile birlikte ağdaki hareketliliğin artmasından etkilendi.

Solana ekosistemi, geçtiğimiz gün de şimdiye kadarki en büyük airdrop organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı. Jupiter (JUP) airdrop’unda kullanıcılara 1 milyar airdrop dağıtıldı. Solana takipçileri, ağın bu büyük altında ezilmemesini takdir etti.

Kripto para sektörünün ünlü isimlerinden Arthur Hayes, bugün bir Solana grafiği paylaşarak, “trene geri binmenin vaktinin gelmiş olabileceğini” söyledi.

I think it might be time to get back on the train fam. Maybe after a few US banks bite the dust this weekend. pic.twitter.com/SxCwK3BVYB

— Arthur Hayes (@CryptoHayes) February 1, 2024

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BitMEX’in Kurucusu, Solana Fiyatında Yeni Ralliye Hazır
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!