Uzun Vadeli Bitcoin Yatırımcıları, Şimdilik Satış Yapmıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain analiz firması Glassnode’un verilerine göre uzun vadeli yatırımcılar, Bitcoin satmaya yanaşmıyor.

Glassnode tarafından geçtiğimiz gün paylaşılan raporda Bitcoin yatırımcılarının büyük çoğunluğunun “piyasadaki dalgalara sakince göğüs gerdiği” yazıldı.

Bitcoin fiyatı, haftalık bazda yaklaşık %8 yükseldi ve yazım sırasında yaklaşık 43 bin dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Uzun vadedir elden çıkarılmamış Bitcoin miktarının dolaşımdaki arza oranının “tüm zamanların en yüksek seviyesinin biraz altında” olduğunu belirten analistler, Bitcoin yatırımcılarının temelinin sabit olduğunu söyledi.

Raporda, “Arzın baskın şekilde çoğunluk olan kısmı sıkıca tutulmaya devam ediyor ve yatırımcıların spot fiyatların daha da yükselmesini ya da harcamak için volatilitenin artmasını beklediği söylenebilir.” dendi.

Ancak bir-iki yıl vadeli yatırımcıların pek çoğunun Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ile bağlantılı olduğu ve bunların son haftalarda bir satış baskısı oluşturduğu eklendi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uzun Vadeli Bitcoin Yatırımcıları, Şimdilik Satış Yapmıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!