Standard Chartered Açıkladı: Ethereum Bu Fiyata Çıkabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Standard Chartered analizine göre Ethereum (ETH) fiyatı, spot ETF’lerle ilgili alınacak kararın etkisiyle 4 bin dolara çıkabilir.

Standard Chartered analistleri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Ethereum ETF’si için yapılan başvuruları ertleyeceğini ancak Bitcoin’de olduğu gibi nihayetinde onaylayacağını düşünüyor.

SEC, Ethereum ETF’si için VanEck ve Ark/21Shares tarafından yapılan başvurular hakkında 23 Mayıs’ta son bir karar alacak.

Piyasadaki birçok analist, spot Ethereum ETF’lerinin mayısta onaylanmasına muhtemel gözüyle bakmıyor. Standard Chartered analistleri ise SEC’nin Ethereum’a Bitcoin’den farklı davranması için ortada “esas bir sebep” olmadığını yazdı.

SEC, Ripple’a karşı açtığı davada menkul kıymet olarak nitelendirdiği 67 kripto paranın ismini sıralamış ancak bunlara Ethereum’u dahil etmemişti. Bunun yanı sıra vadeli Ethereum ETF’leri halihazırda CME’de işlem görüyor.

Analistler, “23 Mayıs’ta alınması beklenen onay kararı yaklaştıkça ETH fiyatlarının bu benzer süreçte Bitcoin’i (BTC) takip etmesini ya da ondan daha iyi performans göstermesini bekliyoruz.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Standard Chartered Açıkladı: Ethereum Bu Fiyata Çıkabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!