Bitcoin Madencileri Baskıyı Artırdı: Mayıs 2023’ten Beri Görülmemişti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) madencileri, birkaç ay içerisinde gerçekleşecek halving öncesinde satış baskısını artırdılar.

Blockchain analiz platformu CryptoQuant’ta paylaşılan bir rapora göre Bitcoin madencileri, bu haftanın başında spot kripto para borsalarına bir gün içerisinde 16 Mayıs 2023’ten bu yana görülmemiş miktarda Bitcoin yatırdılar.

Madencilerin spot borsalara gönderdiği toplam 4 binden fazla BTC, piyasaya yaklaşık 173 milyon dolarlık bir satış baskısı doğurdu. Ancak bu, BTC fiyatında kayda değer bir düşüşü tetiklemedi.

Analist, “Yine de piyasa, bu satış baskısını sakin bir şekilde sindirdi. Ayrıca madencilerin portföylerindeki rezervlerin de ocak ayının başından beri aynı seviyede kaldığını göz önünde tutmak gerekiyor.” yorumunu yaptı.

Bunlara ek olarak, bu coinlerin Bitcoin madencilerinin cüzdanına geri de dönebildiği ve dolayısıyla borsaya gönderilen her coin’in elden çıkarılmıyor olabileceği belirtildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencileri Baskıyı Artırdı: Mayıs 2023’ten Beri Görülmemişti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!