Floki Inu İçin “Şüpheli” Uyarısı! Floki Alternatifi Coinler Hangileri?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’in kripto para alanında dünyaya açıldığı ülke olarak bildiğimiz Hong Kong’dan, uzun zamandır hakim olan olumlu havanın ardından bir uyarı geldi. Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), FLOKI ve projenin staking programları için uyarıda bulundu.

SFC’den yapılan resmi uyarıda FLOKI için “şüpheli” tanımı kullanıldı. FLOKI projesi ve FLOKI DAO’ya şüpheyle yaklaşan SFC, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking mekanizmasına karşı da yatırımcıları uyardı.

Yaptığı açıklamada SFC, “Yüzde 30 ila yüzde 100’ün üzerinde yüksek yıllık getiri sunan Floki staking programı ve TokenFi staking programı şüpheli yatırım ürünleri grubuna girmektedir. Bu iki ürün, SFC tarafından onay almamıştır. İki programdan sorumlu yöneticiler de, bu yüksek getirilerle ilgili olarak SFC’yi ikna edememişlerdir.” dedi.

Spot Bitcoin ETF’lerine onay vermeye hazırlanan Hong Kong’un popüler kripto para birimlerinden birine karşı yaptığı uyarı, FLOKI yatırımcıları başta olmak üzere kripto meraklılarını tedirgin etti. Yatırımcılar alternatif projelere yönelmek için arayışa girdi.

FLOKI projesine alternatif olarak gösterilen kripto para projeleri arasında son dönemde Bitcoin Minetrix ve eTukTuk ön plana çıkıyor. Bitcoin madenciliği çözümü sunan Bitcoin Minetrix ile çevre dostu token eTukTuk, yatırımcılardan ilgi görüyor.

BTC Madenciliği Çözümü Bitcoin Minetrix 10 Milyon Dolara Ulaştı

Katılımcılarına maliyetsiz, zahmetsiz ve merkeziyetsiz Bitcoin madenciliği yapma imkanı sunan Bitcoin Minetrix, 2024’ün popüler ön satış projeleri arasında konumlanıyor. Aşamalı ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşan projede şu ana kadar toplanan fonlar 10 milyon dolara ulaşıyor. 

Günümüzde oldukça maliyetli olan geleneksel madencilik faaliyetlerinin yerine Bitcoin Minetrix platformu, bulut madenciliği ile staking mekanizmasını bir araya getiriyor. Yenilikçi Stake to Mine yani Stake Et ve Madencilik Yap özelliği, masrafsız bir şekilde BTC madenciliği yapma imkanı sunuyor. 

Katılımcıların madencilik yapabilmesi için yalnızca Bitcoin Minetrix token satın alması gerekiyor. BTCMTX sembolüne sahip tokenler, bulut madenciliği kredileri karşılığında stake ediliyor. Madencilik süresi boyunca yakılan bulut madenciliği kredileri sonucunda ortaya çıkan BTC’ler ise yatırımcının hesabına transfer ediliyor.

Bitcoin Minetrix ile madencilik yapmak için sözleşmeye bile ihtiyaç duyulmuyor. Projeye ilgi gösteren yatırımcılar, düzenlenen ön satış etkinliği sayesinde indirimli fiyatlardan Bitcoin Minetrix token satın alma şansı yakalıyor.

Katılımcılar staking mekanizması sayesinde pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. Platformdaki verilere göre şu ana kadar stake edilen BTCMTX token sayısı 600 milyonu geçiyor. Projenin yıllık getiri yüzdesi (APY) yüzde 69 bandında oturuyor. 2 yıllık ödeme periyodunun bulunduğu staking mekanizmasında katılımcılar ETH bloğu başına 158,5 BTCMTX token kazanıyor.

Şu ana kadar 10 milyon dolara yakın fon toplanan BTCMTX tokenler, mevcut aşamada 0,0131 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Aşamalı fiyat artışına karşı borsa listelemeleri öncesinde erken yatırımcı olma fırsatı yakalamak isteyenler, projeye ilgi gösteriyor. Yatırımcılar ne kadar erken aşamada projeye dahil olursa o kadar fazla potansiyel kazanç elde etme şansı buluyor.

Maliyetsiz, merkeziyetsiz ve zahmetsiz Bitcoin madenciliği yapma fırsatı sunan BTCMTX tokenlere, ETH, USDT, BNB, MATIC veya kart kullanılarak yatırım yapılabiliyor. Bitcoin Minetrix projesi, BTC madenciliği meraklılarını bekliyor. 

Çevre Dostu eTukTuk Token 600 Bin Doları Aştı

İklim krizinin etkileri gün geçtikçe daha çok hissedilirken kripto para sektörünün enerji tüketimi, eleştirilerin hedefi oluyor. Deneyimli ve çevreye duyarlı geliştiriciler, çevreye karşı değil çevre için çalışma misyonuyla hareket ediyor.

Ön satış ile yatırımcılarla buluşan projeye ilgi gösteren yatırımcılar, eTukTuk token satın almak için etkinliğe katılabiliyor. Ön satışta toplanan fonların 600 bin doları aşmış olduğu meraklı gözlerden kaçmıyor.

Sürdürülebilir taşımacılık devrimi yaratmak için yola çıkan eTukTuk projesi, çevre dostu ön satış coinleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Yapay zekadan güç alan proje, blok zinciri ile gezegen dostu taşımacılığı bir araya getiriyor. 

Proje ekibi, hem geniş bir elektrikli araç şarj sistemini ülkelerin hizmetine sunmayı hem de eğlendirmeyi amaçlıyor. Platformun merkezinde Oyna-Kazan (P2E) özelliklere sahip Crazy TukTuk (Çılgın TukTuk) oyunu ve TUK token yer alıyor. 

Katılımcılar, Sri Lanka sokaklarında kıyasıya mücadele ettikleri bir taksi oyunu ile başarı elde etmeye çalışıyor. Sri Lanka merkezi proje, elde ettikleri başarılara göre katılımcıları ödüllendiriyor. Crazy TukTuk ödülleri, projenin native tokeni TUK token cinsinden ödeniyor. 

TUK token projesi, trafik kaynaklı kirliliğe ve buna bağlı sağlık sorunlarına çözüm sunmayı hedefliyor. Binance borsasının BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen proje, güvenliği, etkinliği ve ölçeklenebilirliği ön planda tutuyor. 

Çevre dostu kripto projelerinden olan TUK token ön satışı aşamalı fiyat artışı politikasıyla devam ediyor. Mevcut aşamada erken yatırımcı olmak isteyen kripto meraklıları, 0,026 dolardan TUK token satın alabiliyor. Ön satışa, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri ile katılmak mümkün oluyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Floki Inu İçin “Şüpheli” Uyarısı! Floki Alternatifi Coinler Hangileri?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!