Altcoin’de Ekip Üyesi Aldığı Tokenları Borsalara Taşıyor: Fiyatta Düşüş Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekip üyesi ya da eksi bir yatırımcı, yüklü miktarrda oyna-kazan projesi yerel token’ı GMT’yi Binance’e yatırdı.

On-chain analiz hesabı Spot On Chain’in Twitter’dan 29 Ocak tarihinde yaptığı paylaşıma göre StepN projesinin bir ekip üyesi ya da eski bir yatırımcısı yüklü miktarda altcoin’i Binance’e yatırdı.

Paylaşımda, söz konusu cüzdan adresinin 2023 yılının temmuz ayından itibaren bu yana tüm kilit açma işlemlerinden toplamda 131 milyon GMT almıştı. Cüzdan adresi ayrıca genel olarak düşüşlerde borsalara 0,27 dolar ortalama ile 6,94 milyon dolar değerinde 25,8 milyon GMT yatırdığı belirtildi.

Söz konusu cüzdan, halihazırda 27,7 milyon dolar değerinde 104,5 milyon GMT’yi elinde tutuyor. Cüzdan sahibinin borsalara yönelik yaptığı işlem, satış olarak değerlendiriliyor.

CoinGecko verilerine göre son 7 günlük periyotta %7 değer kaybı yaşayan GMT, yazım esnasında 0,26 dolardan işlem görüyor. Ekip üyesi olduğu düşünülen adresin transferinin ardından fiyat, %4’e yakın düşüş yaşadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin’de Ekip Üyesi Aldığı Tokenları Borsalara Taşıyor: Fiyatta Düşüş Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!