Analist Açıkladı: Bitcoin Fiyatı Düşmeye Devam Ederse Alım Fırsatı Doğar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatının yeniden yükselişe geçmesiyle birlikte kripto para sektörüyle bağlantılı şirketlerin hisseleri de değer kazanmaya başladı.

Cipher Mining, Mawson, Core Scientific, Sphere 3D, TeraWulf, Bitfarms, Marathon Digital ve Hut 8 gibi Bitcoin madencilik şirketlerinin hisseleri, %5-15 aralığında değer kazandı.

Cuma günü yükselişe geçen Bitcoin, bugün günlük bazda %0,59 düşüş yaşasa da 41 bin 574 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Bitcoin fiyatı, haftanın başında 39 bin doların altına düşmüştü.

Kripto para borsası Coinbase ile rezervinde 189 bin 150 Bitcoin bulunduran MicroStrategy’nin hisselerinde ise %3-5 aralığında yükseliş görüldü.

Kripto para şirketlerinin hisseleri, hafta boyunca Bitcoin ile birlikte düşüşe geçmişti. Piyasadaki düşüşün büyük ölçüde Grayscale Bitcoin Trust’tan (GBTC) yapılan satışlardan kaynaklandığı düşünülüyor.

10x Research Araştırma Müdürü Markus Thielen, piyasada ETF’ler onaylandıktan sonra yaşanan düşüşün geçici olduğunu düşünüyor. Thielen, “Şimdi bearish olma zamanı değil.” diyerek şunu ekledi:

“Bearish olma zamanı, Bitcoin’in 44 bin dolardan işlem gördüğü zaman biz 36 bin/38 bin dolara doğru bir düzeltme olacağını söylediğimiz zamandı. Daha fazla dip yaparsa tekrar alım yapmaya başlardık.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Açıkladı: Bitcoin Fiyatı Düşmeye Devam Ederse Alım Fırsatı Doğar
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!