Bitcoin Eleştirmenine Göre BTC Fiyatı, Bu Olursa 10 Milyon Dolara Çıkabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para topluluğu arasında Bitcoin’e getirdiği eleştirilerle tanınan Peter Schiff, Bitcoin fiyatının 10 milyon dolara çıkması için gereken senaryoyu açıkladı.

Bitcoin karşısında yıllardır altını savunan Schiff, “Bitcoin fiyatı ne kadar düşerse düşsün onun destekçileri her daim onun altından daha iyi performans gösterdiğini söyleyecek.” dedi.

Schiff, “Bitcoin 2031 yılında 100 dolara düşse ve altın 10 bin dolara çıksa bile Bitcoin’in son 20 yıl içerisinde 100 kat değerlendiğini, altının ise sadece 5 kat değerlendiğini iddia edecekler.” diye ekledi.

Schiff, geçtiğimiz günlerde spot Bitcoin ETF’leriyle ilgili bir paylaşımda bulunup, bunların piyasaya yeni sermaye getirmediğini, yalnızca piyasada halihazırda var olan sermayeyi kendilerine çektiğini söylemişti. Schiff, “Bitcoin’in kendisini ya da MSTR, GBTC gibi Bitcoin ile bağlantılı hisseleri satın almış yatırımcılar sadece bunların yerine yeni ETF’leri satın alıyorlar.” yorumunu yaptı.

Bir takipçisinin, “Ya Bitcoin 2031’e kadar 10 milyon dolar olursa?” sorusuna yanıt veren Schiff, “Eğer ABD doları Alman Papiermark’ının yolunda giderse bunun mümkün olduğunu düşünebilirim.” dedi..

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Eleştirmenine Göre BTC Fiyatı, Bu Olursa 10 Milyon Dolara Çıkabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!