Kripto Para Borsası Başkanının Dolandırıcılıktan Tutuklanması Talep Ediliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu ayın başında kurucusu tutuklanan ACE Exchange’in mevcut başkanının da tutuklanması için talep geldi.

Tayvanlı savcılar bugün Taipei’deki bir mahkemeden, ülkenin en büyük kripto para borsalarından ACE Exchange’in başkanının kara para aklama ve dolandırıcılık şüphesiyle tutuklanmasını istedi.

Ocak ayının başında ACE’nin kurucusu David Pan, diğer 13 şüpheliyle birlikte dolandırıcılık iddiasıyla tutuklanmış ve yapılan operasyonlar kapsamında 6,4 milyon dolar değerinde varlığa el koyulmuştu.

Savcılar tarafından sunulan güncel talepte, Wang ve beraberindeki 4 şüphelinin önce gelip ifade vermesi ardından da tutuklu yargılanması istendi.

Wang’ın sorumlu ofis başkanı olarak görev yaptığı Chien Yeh Hukuk Bürosu bugün yaptığı açıklamada ACE davasının Wang’ın “kişisel yatırım meselesi” olduğu ve Wang’ın ofis başkanlığı görevini başka bir avukatın üstlendiğini söyledi.

ACE Exchange temsilcileri tarafından yapılan açıklamada tutuklanan şahısların borsada çalışmadığı, Pan’ın şirketin kurucusu olmakla birlikte şirketin yönetiminde yer almayı 2022’de bıraktığını duyurmuştu. Borsa tarafından bugün yapılan güncel bir açıklamada, tüm kullanıcı fonlarının güvende olduğu ve bu kötü süreçten etkilenmediği belirtildi:

Kullanıcı varlıklarının güvenliğini sağlıyoruz ve kripto para birimleri ile Yeni Tayvan Dolarının yatırılması ve çekilmesine yönelik tüm hizmetler sorunsuz bir şekilde işletmeye devam ediyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsası Başkanının Dolandırıcılıktan Tutuklanması Talep Ediliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!