Altcoin Projesi Popüler Platform Aracılığıyla Airdrop Dağıtacağını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar için likit stake hizmeti veren ClayStack, Ethereum (ETH) restaking alanına girdiğini ve bu alanda airdrop yapılacağını duyurdu.

Likit stake platformu ClayStack kısa süre önce yaptığı resmi açıklamada, popüler Ethereum restaking protokolü EigenLayer aracılığıyla Ethereum restaking alanına girdiğini belirtti. Bununla birlikte platform, token lansmanı öncesinde kullanıcılara 1:1 oranında ödül puanları sunulacağını belirterek airdrop müjdesi verdi.

ClayStack’ bu atılım kapsamında csETH adlı Ethereum likit stake tokenını likit bir restaking tokenına dönüştürdü. Kullanıcılar platform üzerinde yaptığı işlemler karışılığında clay puanı alacak, ve her bir clay puanı lansmanın ardından 1 clay token’a dönüştürülebilecek.

ClayStack kurucusu ve CEO’su Mohak Agarwal The Block’a yaptığı açıklamada, restaking hizmetlerinin kapsamını kısa süre sonra genişleteceklerini belirtti:

Platformun şu anda EigenLayer’da doğrudan restaking için yerel ETH’yi kabul etmeye başladı. Kısa süre sonra Lido staked ether (stETH) ve Rocket Pool ether (rETH) gibi likit staking tokenları da sisteme dahil edilecek.

Şu anda stETH ve rETH kabul ediyoruz, ancak bunlar stake edilmemiş ve yeniden stake edilmiş durumda, oysa birkaç gün sonra bunları doğrudan EigenLayer’a yatıracağız.

Ethereum restaking, Ethereum’da stake edilmiş ETH’yi başka bir protokolün güvenliğini sağlamak için kullanma işlemidir. Bu, staking’i bir üst seviyeye taşır.

EigenLayer, Ethereum restaking alanında yenilikçi adımlarıyla öne çıkmayı başardı. EigenLayer’ın restaking çözümü, stake edilmiş ETH’yi oracle, köprüler veya yan zincirler (side-chain) gibi diğer dağıtılmış sistemleri güvence altına almak için kullanmayı kolaylaştırmaktadır.

EigenLayer’in Ethereum dışındaki yeni protokollerle entegrasyonlarını genişletme hamleleri projenin liderliğini korumasında önemli bir yer edindi. EigenLayer’ın akıllı sözleşmelerinde kilitlenen toplam kilitli varlık (TVL) değeri halihazırda 1,7 milyar dolar seviyesine ulaştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Projesi Popüler Platform Aracılığıyla Airdrop Dağıtacağını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!