Kripto Analisti Uyardı: Bitcoin, Yükselişe Geçmeden Önce Bu Seviyeye Düşebilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para analisti, Bitcoin fiyatının yukarı yönde ilerlemeye devam etmeden önce 40 bin doların altına düşeceğini düşünüyor.

Sosyal medyada Crypto Tony olarak bilinen analist, Bitcoin’in Nisan 2024’te olması beklenen halving öncesinde 38 bin dolara düşebileceğini söyledi.

$BTC / $USD – Update

Mid range at the moment, but $38,000 i expect as we grind towards the halving in April legends pic.twitter.com/n3t3a33kXW

— Crypto Tony (@CryptoTony__) January 21, 2024

Bitcoin blockchain’inde her 210 bin blokta bir gerçekleşen halving’e 100 günden daha az bir süre kaldı. Tam olarak 840 bin numaralı blokta olacak halving ile birlikte blok ödülleri 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düşecek.

Crypto Tony, Bitcoin fiyatının 38 bin dolara düşmesinin ardından kripto döngüsünün devam etmesini ve Bitcoin’in en az 80 bin dolara kadar çıkarak yeni bir rekor kırmasını bekliyor.

Analist, Bitcoin’in halving yolculuğu boyunca durgun bir performans sergileyeceğini düşünüyor.

Kripto Analisti Uyardı: Bitcoin, Yükselişe Geçmeden Önce Bu Seviyeye Düşebilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Analisti Uyardı: Bitcoin, Yükselişe Geçmeden Önce Bu Seviyeye Düşebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!