370 Milyon Doların Yüzde 90’ı Solana ve Bu Altcoin’e Aktı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchainler arası köprü protokolü Wormhole aracılığıyla geçtiğimiz ay Ethereum’dan 370 milyon dolarlık para iki altcoin’e aktı.

Wormhole verilerine göre geçtiğimiz ay Ethereum’da bulunan likiditenin 370 milyon dolarlık kısmının %90’ı Solana (SOL) ve Sui’ye (SUI) gitti.

Wormhole yetkilisi Dan Reecer konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu gelişmenin Sui ekosisteminin çok sayıda DeFi faaliyetlerini teşvik eden programından kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

Solana tarafında ise son dönemde airdrop yapan Jito (JTO) gibi projelerin ilgi görmesinden dolayı olmuş olabileceği düşünülüyor.

Sui ekim ayı içerisinde 50 milyon dolarlık teşvik programı duyurmuştu. Söz konusu teşvik programları, geliştiricilerin blockchain üzerinde proje oluşturması ve yatırımcı çekilmesi amacıyla gerçekleştiriliyor.

Öte yandan Solana ağında yer alan 160 milyon dolarlık Solend’in Sui’ye genişlemesinin de SUI’ye olan ilginin artmasına yol açacağı tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre Solana yazım esnasında 91,2 dolardan SUI ise 1,08 dolardan işlem görüyor.

370 Milyon Doların Yüzde 90’ı Solana ve Bu Altcoin’e Aktı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
370 Milyon Doların Yüzde 90’ı Solana ve Bu Altcoin’e Aktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!