Binance’de Listelenen Altcoin ile İlgili Para Aklama İddiaları Gündeme Geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’deki kripto para topluluğu, Binance’de listelenen Manta Network projesinin güvenilirliğini sorguluyor.

Güney Kore’deki bir topluluk, “Manta Network’ün listelendiği gün Bithumb üzerinden kara para akladığından şüpheleniliyor.” açıklamasını yaptı.

Binance, 15 Ocak’ta Manta’yı 44. Launchpool projesi olarak tanıtmış, token’ı 18 Ocak’ta birkaç farklı işlem çiftiyle beraber borsada listelemişti.

Sosyal medyada yapılan paylaşıma göre Manta ekibi, Bithumb’da listelenmeden önce bir cüzdana 2 milyon MANTA token aktardı.

Token, Bithumb’da listelenmesinin ardından sonraki 5 dakika içerisinde 230 dolara kadar yükseldi ve bu cüzdan, 2 milyon MANTA’yı 50-100 kat getiriyle birlikte elden çıkardı. Bu paranın daha sonra Ethereum’a (ETH) dönüştürüldüğü aktarıldı.

Güney Kore topluluğu, “Asya’daki diğer borsalara kıyasla Güney Kore, kara para aklama ve gerçek kimliklerle yapılan işlemler konusunda sıkıdır ve eğer yukarıda söylenenler doğruysa ağır cezalar verilecektir.” dedi.

Manta ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre ise paranın aktarıldığı cüzdan, projenin Güney Kore pazarındaki çalışmalarını fonlamak için oluşturuldu. Yerel kaynaklara göre Manta’nın Güney Kore’deki kolu, yerel projelerle daha yakın ilişkiler kurmaya ve Kore pazarına yönelik çalışmalar yapmayı amaçlıyor.

Binance’de Listelenen Altcoin ile İlgili Para Aklama İddiaları Gündeme Geldi isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’de Listelenen Altcoin ile İlgili Para Aklama İddiaları Gündeme Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!