Balina Fiyatlardaki Düşüşü Fırsat Bilerek Bu Altcoin’den Alım Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para balinası, fiyatların düşmesini fırsat bilerek bir altcoin’den milyonlarca dolarlık alım yaptı.

Blockchain platformu Lookonchain’in verilerine göre bir balina, oracle ağlarından Chainlink’ten (LINK) aşamalı şekilde alım yaptı.

TradingView verilerine göre LINK, bugün sabah saatlerinde 14,482 dolara kadar düşmesinin ardından yeniden 14,95 dolar seviyelerine yükseldi.

Lookonchain tarafından aktarılanlara göre balina, üç farklı cüzdandan toplamda 8,9 milyon dolar karşılığında birim başına ortalama 14,81 dolardan 601.949 LINK satın aldı.

Chainlink, bu haftaki açıklamasında farklı blockchainler arasındaki USDC işlemlerini kolaylaştırmak için Circle ile birlikte çalışmaya başladığını duyurmuştu.

Chainlink’in kurucularından Sergey Nazarov, yakın tarihli bir CNBC röportajında, “Bizim rolümüz Web3 protokolleri, sermaye piyasası protokolleri ve önemli olarak, Web3 ile geleneksel sermaye piyasaları arasında pürüzsüz şekilde bağlantı kurulabilmesi için gerekli olan altyapıyı inşa etmektir.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina Fiyatlardaki Düşüşü Fırsat Bilerek Bu Altcoin’den Alım Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!