Ethereum Balinası Shiba Inu İçin Tam 2 Yıl Sonra Yeniden Milyarlarca Alım Yaptı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) balinası kısa süre önce harekete geçerek milyonlarca dolar değerinde Shiba Inu (SHIB) satın aldı.

Cüzdanında 132 milyon dolar değerinde 52.600 Ethereum bulunan bir balina kısa süre önce SHIB satın almak için kolları sıvadı. On-chain veri platformu Etherscan tarafından aktarılan verilere göre 17 Ocak günü harekete geçen “0xfb2” cüzdan isimli balina, tek işlemde 5,80 milyon dolar tutarında 606,36 milyar SHIB satın aldı.

Bu alımdan önce de elinde ufak miktar SHIB tutan balinanın toplam varlığı 6,97 milyon dolar değerinde 733,21 milyar SHIB’e ulaşmış oldu. Balina en son SHIB alımını bundan tam 2 yıl önce gerçekleştirmişti.

Balinanın SHIB özelinde yaptığı bu yüklü alım, 2021 boğasının parlayan yıldızlarından biri olan bu meme coin projesine olan güvenini açıkça gözler önüne serdi.

DeBank verilerine göre söz konusu cüzdanda Ethereum ve Shiba Inu varlıkları dışında 14,8 milyon dolarlık Iota (IOTA), 6,7 milyon dolarlık BNB (BNB), 6,1 milyon dolarlık Chainlink (LINK) ve 5 milyon dolarlık Polygon’un (MATIC) yanı sıra bir dizi altcoin daha yer alıyor.

On-chain verilere göre söz konusu balina, Shiba Inu’dan ilk olarak 2 yıl önce alım işlemi gerçekleştirdi. Balina o dönemde 200 milyar SHIB satın alarak dikkat çekici bir işleme imza attı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,7 değer kaybeden SHIB, yazım esnasında 0,00000942 dolardan işlem görüyor. SHIB Ekim 2021’de 0,00008616 dolar seviyesini görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı ve halihazırda o noktadan %89 aşağıda konumlanıyor.

Ethereum Balinası Shiba Inu İçin Tam 2 Yıl Sonra Yeniden Milyarlarca Alım Yaptı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Balinası Shiba Inu İçin Tam 2 Yıl Sonra Yeniden Milyarlarca Alım Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!