Analistler Uyardı: Bitcoin Fiyatındaki Düzeltme Henüz Bitmemiş Olabilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF’leri işlem hacmi bakımından iyi bir başlangıç yapsa da Bitcoin fiyatının düşme riski hala sürüyor.

Blockchain veri platformu CryptoQuant’ın analistleri, “Blockchaindeki birkaç gösterge, fiyattaki düzeltmenin henüz bitmediğine ya da en azından henüz yeni bir rallinin başlamayacağına işaret ediyor.” dedi.

Analistlere göre portföylerindeki risk seviyesini düşürmek isteyen kısa vadeli yatırımcılar ve yüklü miktarlarda Bitcoin’i olanlar, hala kayda değer miktarlarda satış yapıyor.

“Buna ek olarak, gerçekleşmemiş kâr marjinleri, hala satıcıları bitkin düşürmeye yetecek kadar düşmedi.” yorumu yapıldı.

BlackRock, Fidelity ve Bitwise tarafından kurulan borsa yatırım fonlarının işlem hacmi, bu haftanın başında toplamda 500 milyon doların üstündeydi. Bitcoin fiyatındaki düşüşün kısmen Grayscale Bitcoin Trust’ta yapılan satışlardan kaynaklandığı düşünülüyor.

Analistler Uyardı: Bitcoin Fiyatındaki Düzeltme Henüz Bitmemiş Olabilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistler Uyardı: Bitcoin Fiyatındaki Düzeltme Henüz Bitmemiş Olabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!