Bitcoin Düşecek Diyen İsme Göre Boğaları Zorlu Günler Bekliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meşhur yatırımcı Peter Schiff, Bitcoin fiyatının ABD’deki piyasalar açıldıktan sonra düşmeye devam edebileceğini düşünüyor.

Bitcoin, spot borsa yatırım fonları (ETF) işleme açıldıktan sonra kısa süreliğine 48 bin doların üstüne çıktı ve ilerleyen günlerde 42 bin dolara geriledi.

Bitcoin ETF’lerinin bu hafta düşüşe geçmesi halinde “yatırımcıların nasıl tepki vereceğini merak eden” Schiff, “HODL yapacaklarından şüpheliyim.” dedi.

ABD piyasaları, bugün Martin Luther King Jr. günü dolayısıyla kapalı. İşlemler yarından itibaren açılacak.

Schiff, ETF’ler işlem görmeye başladıktan sonra, “Şu ana kadar Bitcoin’deki, Bitcoin ETF’lerindeki ve Bitcoin ile ilgili diğer hisse senetlerindeki satışlar şaşırtıcı derecede düzenliydi. Satışların ne zaman daha agresif hale geleceğini merak ediyorum.” yorumunu yapmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Düşecek Diyen İsme Göre Boğaları Zorlu Günler Bekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!