Dünyaca Ünlü CEO Bitcoin ETF Alacaklarını Açıkladı: Bu Sene Yeni Zirve Göreceğiz!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel yatırım şirketi Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci, spot ETF onaylarının Bitcoin (BTC) için bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Anthony Scaramucci perşembe günü katıldığı CNBC yayınında, spot Bitcoin ETF onayları hakkında konuştu. Söz konusu ETF onaylarının kripto para tarihinde önemli bir noktada konumlandığını belirtirken bu durumu dönüm niteliğinde bir an olarak nitelendirdi.

Bu olumlu atmosferin Bitcoin’i muhtemelen yıl sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) taşıyacağını öngören Scaramucci, yükselişin 2025 yılında da devam edeceğini savundu:

ETF onayının genel olarak kripto paralar için çok daha geniş bir hikayenin başlangıcı olduğunu düşünüyorum ve bence Bitcoin muhtemelen yıl sonundan önce tüm zamanların en yüksek seviyesini görecek. Aynı şekidle yükseliş gelecek yıl da devam edecek ve yeni bir rekor kırılacak.

Onayların gelmesinin ardından Skybridge Capital spot Bitcoin ETF yatırımı yapmayı planladıklarını vurgularken 2023 yılında yaptıkları Bitcoin, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) yatırımlarından beklenmedik oranda kar ettikleri itiraf etti:

Yani 2022 bizim için en kötü yıldı, 2023 ise bizim için en iyi yıl oldu. Yani hem en iyi hem de en kötü zamanlarımız oldu ama bence bu Bitcoin için gerçekten büyük bir atılım.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dünyaca Ünlü CEO Bitcoin ETF Alacaklarını Açıkladı: Bu Sene Yeni Zirve Göreceğiz!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!