Coinbase Bitcoin ETF İşlemi Başlamasıyla OTC’de 7,7 Milyar Dolarlık Hacme Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin ETF onayı, Coinbase’in OTC işlem hacminde devasa bir yükselişe yol açtı.

On-chain analiz platformu CryptoQuant tarafından sağlanan verilere göre spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayına paralel olarak ABD’li kripto para borsası Coinbase üzerindeki OTC Bitcoin işlem hacminde önemli bir artış görüldü.

Verilere göre borsadaki Bitcoin OTC işlem hacmi 7,7 milyar dolara ulaşarak tarihin en yüksek ikinci seviyesine ulaştı. Coinbase Mayıs 2022 tarihinde en yüksek Bitcoin OTC hacmi olan 9,3 milyar dolarlık hacme ev sahipliği yapmıştı.

Tezgah üstü olarak adlandırılan OTC (Over-The-Counter) işlemler borsa dışı piyasaları temsil etmektedir ve bu noktada artan hacimler söz konusu yatırım aracına yönelik ilginin yükseldiği anlamına gelmektedir.

Buna ek olarak borsadaki günlük Bitcoin işlem hacmi 52 milyar dolara ulaşarak 2022 Mart ayındaki tepe noktasını da kırmayı başardı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 45.765 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Bitcoin ETF İşlemi Başlamasıyla OTC’de 7,7 Milyar Dolarlık Hacme Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!