XRP Fiyatını Uçuşa Geçirecek İhtimal: Sırada Ripple ETF’i Olabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto varlık yöneticisi Valkyrie Investments’in CEO’su Steven McClurg, spot Ripple (XRP) ETF’i hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Valkyrie Investments’in CEO’su Steven McClurg Bloomberg Tv’de verdiği demeçt,e Ripple yatırımcılarını heyecanlandırdı. Sunucunun “spot Bitcoin ETF’leri onaylandıktan sonra sırada ne var?” sorusuna karşılık Ethereum ve Ripple öne çıkıyor açıklamasında bulunan deneyimli isim, piyasanın bunu talep ettiğini vurguladu.

BlackRock gibi devam finans şirketlerinin halihazırda spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunda bulunduğunu hatırlatan McClurg öte yandan Ripple ETF’i Ethereum’dan önce gelirse şaşırmayacağını dile getirdi:

Güncel olarak birçok şirketin spot Ethereum ETF’i için başvurusu bulunuyor. Hatta son gelişmeler göz önüne alındığında Ripple için de bir şeyler görebileceğimizi düşünüyorum. Öte yandan Ripple’ın Ethereum’dan önce bir spot ETF’i olması beni şaşırtmaz.

Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC) ile yaklaşık 4 yıldır süregelen davasının 2024 yılında sona ereceği düşünülüyor.

Bununla birlikte eğer Ripple hem düzenleyici kuruma karşı zafer kazanır hem de bu yıl içerisinde bir spot XRP ETF’i piyasaya sürülürse yatırımcıların uzun yıllardır beklediği o yükselişin gerçekleşeceğine inanılıyor.

XRP Fiyatını Uçuşa Geçirecek İhtimal: Sırada Ripple ETF’i Olabilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP Fiyatını Uçuşa Geçirecek İhtimal: Sırada Ripple ETF’i Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!