Ünlü Yatırımcıya Göre Bitcoin ETF Onayı Altcoinler İçin Yüzde 20 Düşüşe Yol Açabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Crypto Banter’ın kurucusu ve yatırımcı Ran Neuner, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayının özellikle altcoinler için haber sat niteliği taşıyabileceğini belirtti.

Kripto para piyasası spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayını beklerken deneyimli isim Ran Neuner’den kısa süre önce endişelendiren açıklamalar geldi. Neuner, piyasanın çoktan spot Bitcoin ETF haberini fiyatladığını ve onayın gelmesiyle birlikte ciddi düşüler yaşanabileceğini savundu:

Piyasa size ETF onayının altcoinler için bir “haberi sat” vakası olacağını söylüyor. Onaylanma olasılığı %99’un üzerinde ve altcoinler çok zayıf. Bu, 203 gündür piyasayı hareketlendiren ETF ticaretinin artık sona erdiğinin açık bir sinyali. Muhtemelen bir %20’lik bir düşüş göreceğiz ve ardından bir sonraki ayağa geçeceğiz.

Son günlerde yükselişlerin zayıflamasını işaret eden Neuner, bunun sebebi olarak yaklaşık 200 gündür ETF haberiyle süregelen dalganın güçsüzleşmesinden kaynakladığını vurguladı. Kurucuya göre ETF onayına günler kala piyasanın yakıtı tükenmeye çok yaklaştı. ETF onayının ardından %20’lik bir düşüş bekleyen Neuner, ardından piyasanın canlanabileceğini ima etti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu hafta içerisinde spot Bitcoin ETF başvurularını onaylaması bekleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Yatırımcıya Göre Bitcoin ETF Onayı Altcoinler İçin Yüzde 20 Düşüşe Yol Açabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!