Bitcoin ETF’i İçin Yarışan Şirketlerin Ücretleri Belli Oldu: Kıyasıya Mücadele Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev şirketin spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) yarışı devam ederken sunacakları işlemlerinin ücret oranları belli oldu.

Kripto para piyasası ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin ETF başvuruları hakkında vereceği kararı dört gözle beklerken şirketler işlem ücretlerini açıkladı.

Dünyanın en büyük yatırım şirketi BlackRock, müşterilerine iShares Bitcoin Trust ETF’i (IBIT) sunmak için %0,30 işlem ücreti alacağını belirtirken önde gelen rakibi Fidelity ise Wise Origin Bitcoin Trust ETF’i (FBTC) için bu oranı %0,39 olarak açıkladı.

Bitwise Bitcoin ETF (BITB) işlemleri için en düşük işlem ücretini talep eden kurum olarak dikkat çekerken söz konusu oran %0,24 olarak kaydedildi. Yine ucuzluğuyla öne çıkan ARK 21Shares spot Bitcoin ETF’inin (ARKB) işlem ücreti %0,25 olarak belirtildi.

Rekabetin bir parçası olan VanEck Bitcoin Trust (HODL) fonunun işlem ücreti %0,25, Franklin Bitcoin ETF’inin (EZBC) oranı ise %0,29 olarak aktarıldı. WisdomTree Bitcoin Fund (BTCW) %0,50, Valkyrie (BRRR) %0,80 oranlarını aktarırken en pahalı işlem ücretiyle öne çıkan Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) %1,50’lik işlem ücreti oldu.

Spot Bitcoin ETF’lerinden şirketler tarafından talep edilen işlem oranları genel hatlarıyla yatırımcılar tarafından “uygun” olarak yorumlandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF’i İçin Yarışan Şirketlerin Ücretleri Belli Oldu: Kıyasıya Mücadele Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!