Solana Fonlarından Çıkış Yapan Kurumsallar Avalanche ve Bu Altcoinlere Geçiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) 45 bin dolar seviyesinde takılmaya devam ederken kurumsal kripto para fonlarında 2024’ün ilk haftasında 151 milyon dolarlık giriş görüldü. 

Coinshares resmi blog sayfasında paylaştığı verilerde, kurumsal kripto para fonlarında 2024’ün ilk haftasında net 151 milyon dolarlık giriş olduğu belirtildi. Geçtiğimiz yılın favori altcoin’i Solana’dan çıkış olurken diğer altcoinlere olan giriş dikkat çekti.

Kurumsal kripto para fonlarında geçtiğimiz haftalarda da olduğu gibi ilk sırada 112,6 milyon dolarla yine Bitcoin (BTC) yer aldı.

Öte yandan Ethereum’a (ETH) da 29,6 milyon dolar fon girişi olurken 2023’te çok fon çıkışı yaşanan short (kısa) Bitcoin fonuna 900 bin dolarlık giriş gözlemlendi.

Solana’dan çıkan para diğer altcoinlere akıyor!

Geçtiğimiz yıl en çok para girişi olan altcoin Solana’dan varlık çıkışı sürerken kurumsal yatırımcılar Avalanche (AVAX), Cardano (ADA), Ripple (XRP) ve Litecoin’e (LTC) yöneldi.

Avalanche’a 2 milyon dolarlık, Cardano’ya 3,7 milyon dolarlık, Litecoin’e 1,3 milyon dolarlık ve Ripple’a 900 bin dolarlık para girişi oldu.

Coinshares, henüz spot Bitocin ETF onayı gelmemiş olmasına rağmen girişlerin %55’inin ABD’li borsalardan geldiğini ve ardından Almanya ve İsviçre yer aldığını söyledi.

ABD’de 83,6 milyon dolarlık giriş olurken Almanya’da 32,5 milyon dolar ve İsviçre’de 24,9 milyon dolar giriş yaşandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Fonlarından Çıkış Yapan Kurumsallar Avalanche ve Bu Altcoinlere Geçiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!