Bitcoin ETF Onaylanacak Mı? Bitcoin ETF Onayı Hangi Coinlere Pump Getirebilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırımcıları spot Bitcoin ETF’leri için gün sayarken SEC’nin onay vermesi halinde hangi coinlerin yükseleceği merak konusu oldu. 

ABD’de merakla beklenen Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) yetkilendirilmesinin erken bir tarihte gerçekleşebileceğine dair spekülasyonlar oldukça fazla. Bazı kuruluşlar salı veya çarşamba günü sonuna kadar başvuruları için kesin onay almayı beklediklerini belirttiler.

Reuters’in haberine göre dosyalama prosedürü hakkında bilgi sahibi olan içeriden kişiler, yıl sonundan önce başvurularını revize etmek için son tarihi yerine getiren ihraççıların 10 Ocak’a kadar faaliyete başlamak için onay alabileceklerini belirttiler. Bu tarih, SEC’in sıradaki ilk fon olan Ark/21Shares ETF’yi onaylaması ya da reddetmesi gereken gün olarak biliniyor.

Konuyla ilgili bilgi sahibi kaynaklar, yatırım yönetimi firmaları, borsalar ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) geçtiğimiz cuma günü spot Bitcoin ETF’leri için yapılan başvurularda son dil değişiklikleri konusunda görüşmeler yaptığını bildirdi.

Onaylanması halinde, bu düzenleyici onayın Bitcoin fiyatı üzerinde önemli bir etkisi olabileceği söyleniyor. Ayrıca birçok analist daha önce görülmemiş seviyelere önemli bir artış olacağını tahmin ediyor.

Bununla birlikte, Bitcoin’e ek olarak, BTC ile ilişkili belirli tokenler de bir spot kripto ETF’sinin piyasaya sürülmesiyle kolaylaştırılabilecek yatırımcı akışı nedeniyle önemli bir değer artışı yaşayabileceği söyleniyor. Aşağıda Bitcoin ETF onayının hangi coin’lere pump getirebileceği hakkında bir analiz hazırladık.

Sponge Token V2 (SPONGEV2) – Önceki Başarısına Bitcoin ETF Onayı ile Ekleme Yapmaya Hazırlanan Coin

Bir spot Bitcoin ETF’inimn onayı meme coin’lere de yarayacak gibi görünüyor. Meme coinler, erken yatırımcılara olağanüstü fiyat artışları sağlama kapasiteleriyle ünlü. Sponge Token (SPONGE) bu yılın başlarında piyasaya sürüldüğünde bu coşkuyu yakalamıştı ve yatırımcılara gerileyen bir piyasaya rağmen ilk fiyatından 100 kat getiri sunmuştu. Şu anda, Sponge Token V2 (SPONGEV2) bu ileri hareketi sürdürmeye çalışıyor.

SpongeV2, yenilenen heyecan yaratmak için önemli geliştirmeler sunuyor. Bu, Sponge Token V2 satın alımı şu an yok. Ancak Sponge V1 sahiplerinin tokenlerini yeni sözleşmeye aktarmalarını sağlayan kârlı stake etme teşvikleri bulunuyor. Buna ek olarak hem eğlence hem de finansal kazanç fırsatı sunan bir oyna-kazan (P2E) oyunu bulunuyor.

P2E oyunu, oyun içi liderlik tablolarında yüksek sıralamalara ulaşarak token biriktirme fırsatı sunuyor. Hem ücretsiz hem de premium sürümler erişilebilir kılınıyor. Buna ek olarak, eski SPONGE sahipleri, yenilikçi Stake-to-Bridge işlevi aracılığıyla yeni V2 sözleşmesinden staking bonusları ve airdrop’lar almaya hak kazanabiliyor.

SpongeV2 için maksimum token miktarı 150 milyar. Tahsisatın yüzde 40’ından fazlası, arzı kilitleme eylemini teşvik eden stake ödüllerine ayrıldı. Ek bir yüzde 25’lik kısım ise köprülenmiş SPONGE tokenlerine tahsis edildi. Azaltılmış kısımlar ise pazarlama, P2E ödülleri ve borsa likiditesi gibi alanlara ayrıldı.

Önceki piyasa değeri olan yaklaşık 100 milyon doları yeniden kazanmayı ya da belki de aşmayı hedefleyen SpongeV2, Bitcoin ETF onayı sırasında cazip bir kripto projesi olarak öne çıkıyor.

Şu anda, Sponge Token V2 satın almak için SPONGE tokenleri satın alınıp stake edilebiliyor.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bulut Madenciliği ile Öne Çıkan Platform

Bitcoin Minetrix (BTCMTX), yenilikçi stake-to-mine teknolojisi sayesinde Bitcoin kazançlarında devrim yaratmayı amaçlayan bir platform olarak öne çıkıyor.

Bitcoin madenciliği sürecinin pahalı ve özel makinelerin yanı sıra önemli miktarda elektrik kullanımını gerektirdiği yaygın olarak biliniyor. Ancak, Bitcoin Minetrix (BTCMTX) olarak bilinen öncü bir alternatif kripto para birimi, Bitcoin elde etmek için üstün bir yöntem sunuyor.

Bitcoin Minetrix, kendisini geleneksel Bitcoin madenciliğinden ayıran yeni bir “Stake-to-Mine” çerçevesi uyguluyor. Madencilik için donanım kullanmak yerine, bulut madenciliği kredileri elde etmek için Bitcoin Minetrix token satın alıp token stake etme tercihi sunuluyor. Bu krediler bulut madenciliği yapma olanağı sağlayarak, madencilik ekipmanını kişisel olarak çalıştırmaya gerek kalmadan pasif olarak Bitcoin oluşturmaya olanak tanıyor.

Ayrıca, BTCMTX stake etmek yüzde 83 gibi oldukça kârlı bir Yıllık Yüzde Getiri (APY) de sağlıyor. İki gelir kaynağı elde edilebiliyor.

Tokenomik açıdan BTCMTX, 10 milyar birimlik tam bir sirkülasyona sahip. Tahsisler, ön satış için yüzde 35, stake ödülleri için yüzde 25, kurucular ve geliştirme için yüzde 20, likidite ve borsa listeleri için kalan kısımdan oluşuyor.

Söz konusu altcoin ön satış etkinliğinde 7,7 milyon dolardan fazla fon toplamayı başararak birçok kripto tahmincisinin dikkatini çekti. Çoğu uzman Bitcoin Minetrix’i tartıştı ve nakit üretme konusundaki önemli kapasitesini vurguladı.

BTCMTX ön satışı son derece başarılı oldu, milyonlarca dolar toplandı ve miktar artmaya devam ediyor. Bu alternatif kripto para biriminin potansiyeli göz önüne alındığında, BTCMTX’in ön satış sona erdiğinde birkaç önde gelen borsada satışa sunulması bekleniyor.

Bitcoin’in mevcut zorluklarına rağmen BTCMTX, önemli ve hızlı bir finansal büyüme elde etmek için oldukça kârlı bir potansiyel sunuyor. Tokenler şu anda 0,0127 dolar gibi oldukça indirimli bir fiyattan temin edilebiliyor.  

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF Onaylanacak Mı? Bitcoin ETF Onayı Hangi Coinlere Pump Getirebilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!