Yatırımcıların Bitcoin ETF Onayına Yönelik Beklentileri Azalıyor: Oranlar Geriledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırımcıların spot Bitcoin ETF’in onayına yönelik %89’luk beklentisi giderek daha da düşüyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) yakın zamanda spot Bitcoin ETF başvuruları için bir karar vermesi bekleniyor. Polygon (MATIC) ağı üzerinde bu tür medyatik olaylar üzerine bahis yapma şansı sunan Polymarket’de, 2 gün önce yatırımcıların beklediği onayın 15 Ocak tarihine kadar geleceğine yönelik %89’luk oran %77’ye kadar geriledi.

Söz konusu gerileme, yatırımcıların SEC’nin spot Bitcoin ETF’ine vereceği onaya olan inancının azaldığını akıllara getirdi.

Son dönemde piyasaya spot ETF’lerin onaylanmayacağına dair kötü haberler düşmemiş olmasına rağmen Bitcoin ve kripto paralarda dün sert bir geri çekilme yaşandı. Oranlar, yaşanan son düşüşlere rağmen geçtiğimiz ayki %50’lik seviyesinin hala çok üzerinde konumlanıyor.

Bitcoin’de birkaç aydır oluşan piyasa beklentisi hem Polymarket’teki oranlarda hem de kripto para piyasasında bir yükselişe neden oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,3 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 43.339 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcıların Bitcoin ETF Onayına Yönelik Beklentileri Azalıyor: Oranlar Geriledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!