Yatırım Uzmanı Bitcoin İçin 50 Bin Dolar Dedi, Tarih Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yield App’in yatırımdan sorumlu baş yöneticisi Lucas Kiely, Bitcoin fiyatının bu yıl yeni bir rekor kırmasını bekliyor.

Kiely, Bitcoin fiyatında büyük bir gerilemenin yaşanabileceğini düşünen analistlerden farklı olarak, Bitcoin’in bu ay içerisinde 50 bin dolara çıkabileceğini söyledi.

Bitcoin fiyatı, geçtiğimiz gün Matrixport’un raporunun yayımlandığı saatlerde birkaç bin dolar geriledi. Raporda, SEC’nin spot Bitcoin ETF’si başvurularını reddedeceği ve bunun Bitcoin fiyatını 38 bin dolara kadar düşürebileceği yazıldı.

Yield App CIO’su Kiely, “Kimilerinin tahmininden farklı olarak ben büyük bir ‘haberi sat’ durumu yaşanmasını beklemiyorum. Bitcoin’in 32 bin dolara kadar düşmektense ocak sonunda 50 bin dolar olacağını düşünüyorum.” dedi.

Blockchain analiz firması CryptoQuant’ın analizleri, spot ETF’lerin onaylanması ve kısa vadeli yatırımcıların kâr satışı yapması halinde fiyatın 32 bin dolara düşebileceği konusunda uyarmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Uzmanı Bitcoin İçin 50 Bin Dolar Dedi, Tarih Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!