Balinalar Bu Altcoin’den Milyonlar Kazandı: Hala Ellerinde Tutuyorlar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinaları, dijital tokenlar için likit staking hizmeti veren Lido DAO’dan milyonlarca dolar kazanç sağladı.

TradingView verilerine göre Lido DAO’nun token’ı LDO, günlük olarak %5, haftalık olarak %14 değer kazandı.

Blockchain platformu Spot on Chain’in paylaşımına göre balinalar, ellerinde LDO fiyatını etkileyebilecek miktarlarda LDO tutuyor.

Amber Group ile ilişkilendirilen bir balina, en son Aralık 2023’te ortalama 2,07 dolardan alım yaptı ve 13,3 milyon dolarlık gerçekleşmemiş kârı bulunuyor.

Temmuz 2023’te ortalama 1,76 dolardan alım yapan ve Brevan Howard Digital ile ilişkilendirilen bir diğer balinanın ise 4,7 milyon dolarlık gerçekleşmemiş kârı var.

Bu iki balinanın, yüksek miktarlarda gerçekleşmemiş kâr ile toplamda kendi aralarında hala 13,9 milyon LDO tutuyor olması, takipçilerin ilgisini çekti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar Bu Altcoin’den Milyonlar Kazandı: Hala Ellerinde Tutuyorlar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!