Tether’den, Büyük Bitcoin Hamlesi: Bitfinex Borsasından Yüklü Çekim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün, önde gelen stabilcoin ihraççılarından Tether (USDT), büyük bir sıçrama yaparak Bitfinex borsasından tam 8888,88 Bitcoin (BTC) çekti. 

 Tether’den Bitfinex Borsasından 8888,88 BTC Çekimi!

Bu devasa para çekme işlemi, Tether’i Bitcoin tutan en büyük on adres arasına yerleştirerek yaklaşık 379 milyon dolarlık değeriyle dikkatleri üzerine çekti. Tether’in şu anki durumu ise oldukça dikkat çekici. Piyasa değeri 2,82 milyar doları bulan ve 66.465,2 BTC’lik önemli bir Bitcoin rezervine sahip olan Tether, kendini kanıtlamış bir varlık olarak karşımıza çıkıyor. 

Tether, önemli bir işlem gerçekleştirerek Bitfinex borsasından 8888,88 BTC çekti. 

Tether, Bitcoin ekosistemdeki önemli aktörler arasında bir konuma yerleştirilerek stabilcoin ihracını aşan rolünü vurgulayan bir durum halinde.

Tether’ın ilk on BTC tutan adres arasına girmesi, önemli finansal kazanımlarla birleşti. Bitcoin varlıklarının maliyet fiyatı bildirildiği gibi BTC başına 25.176 dolar olarak kaydedildi. 

Bu aynı zamanda önemli bir kazanç anlamına geliyor, tam tamına 1,148 milyar dolarlık bir miktarı ifade ediyor. Bu muhteşem bir kâr marjı olan %68’i temsil ediyor.

Tether, kripto para piyasasında önemli bir oyuncu haline geldi ve ABD Doları gibi fiat para birimlerine sabitlenmiş sabit paralarıyla tanınıyor.

Tether’in stratejik yaklaşımının ve çeşitlendirilmiş varlıklarının dijital varlıkları yönetme çabalarının altını çizen son hamle, Bitcoin çekiminde önemli bir miktar sağlıyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether’den, Büyük Bitcoin Hamlesi: Bitfinex Borsasından Yüklü Çekim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!