Orbit Chain Yeni Yılda Saldırıya Uğradı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orbit Bridge, blokzincirler arası köprü protokolü, son zamanlarda büyük bir siber saldırıya maruz kaldı. Bu saldırı sonucunda, hackerlar Orbit’ten 81,5 milyon dolar değerinde kripto para çaldı. Bu olay, yılın ilk saatlerinde gerçekleşti ve büyük bir şok yarattı.

Kgjr adlı blokzincir geliştiricisinin ortaya çıkan paylaşımıyla gerçekleşen saldırıda, çalınan kripto paraların hangi birime ait olduğu belirlendi. 

Siber suçlular, Anonim’in bahsettiği paylaşıma göre Orbit Bridge üzerinden 30 milyon dolar değerinde Tether (USDT), 10 milyon dolarlık USDCoin (USDC), 230 bin dolar değerinde Wrapped Bitcoin (WBTC) ve 10 milyon dolarlık DAI’yi ele geçirdi. 

Looks like orbit bridge is getting drained right now, different fresh wallets for wbtc usdt usdc and dai, test tx’s showup on orbit bridge scanner but bigger ones doesnt. Wallets bellow pic.twitter.com/zlUbT0HrO2

— Kgjr (clueless333) (@KGJRTG) December 31, 2023

Orbit Zincir yetkilileri, olayın ardından yakında açıklama yapacaklarını ve resmi hesap dışındaki paylaşımlara güvenilmemesi gerektiğini belirtirken, detayları da duyuracaklarını aktardı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Orbit Chain Yeni Yılda Saldırıya Uğradı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!