Pantera Capital Ethereum ile En Çok Yatırım Yaptığı Altcoin’den Büyük Kar Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para odaklı yatırım firması Pantera Capital’in özellikle altcoinlere odaklanan likit token fonu bu yıl önemli bir büyüme katetti.

Kripto para hedge fonları, zorluklarla geçen 2022 yılını geride bırakırken 2023 yılında güzel geri dönüşler yaşadı. Bunların başında Pantera Capital geldi. Pantera Capital’in likit token fonu 2023 yılın %80 civarında büyüme gösterdi. Bu yıl yaşanan büyümeye kıyasla 2022 yılında aynı fon %80 düşüş yaşamıştı.

Bir yıl içerisinde önemli bir geri dönüş yaşayan fonun en önemli varlıklarından biri dYdX (DYDX) oldu. Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) söz konusu fonun %40’ından daha azını oluşturduğu belirtildi. Şirketin altcoin yönlü bu yatırım stratejisinin önümüzdeki süreçte daha fazla kazandırabileceği düşünülüyor. Özellikle Bitcoin piyasa hakimiyetinin düştüğü ve paranın altcoinlere aktığı bir dönem yaşanırsa Pantera Capital’in bu fonu öne çıkmayı başaracaktır.

Konu hakkında açıklamada bulunan Pantera Capital yöneticisi Dan Slavin, önümüzdeki süreçte bir altcoin sezonu yaşanabileceğini şu ifadelerle aktardı:

Başka bir altcoin çılgınlığı olacak gibi görünüyor. Bu yıl kripto piyasasındaki hava, 3 yıl önce Bitcoin ve altcoinlerin çılgın yükselişler yaşadığı atmosfere çok benziyor.

Ancak bu yıl Bitcoin’deki %150’lik artışa ortalama olarak hedge fonları yetişemedi. FTX’in geçen yılki çöküşü, birçok kripto hedge fonunun sonunu getirdi. Yine de ortalama olarak kripto hedge fonları bu yıl %44 getiri sağladı ve 2022’deki %52’lik kaybı telafi etti.

Pantera Capital kısa süre önce yayınladığı yıllık raporda, 2024 yılında da blockchain teknolojisinde önemli gelişmelerin yaşanmasını beklediğini belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pantera Capital Ethereum ile En Çok Yatırım Yaptığı Altcoin’den Büyük Kar Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!