Balina, Eleştirilen Ethereum Projesine On Milyonlarca Dolar Yatırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir balina, kripto para borsası Binance’ten çektiği on binlerce Ethereum’u (ETH) getiri sağlayan bir platforma aktarıyor.

Blockchain platformu Lookonchain’in paylaşımına göre bir balina, gece saatlerinde Binance’ten 31,5 milyon dolar değerinde 13.400 ETH çekerek bunları Blast’a yatırdı.

Blast’ın ana ağının önümüzdeki yıl açılması planlansa da proje şimdiden mevduat kabul ediyor. Platforma yatırılan kripto paralar sayesinde Blast puanı elde ediliyor. Kullanıcılar, mevduatları üstünden getiri sağlıyor.

DeBank verilerine göre kasım ayında mevduat almaya başlayan Blast’a şimdiden 1,12 milyar dolar değerinde kripto para gönderildi.

Lookonchain’in paylaşımına göre aynı balinaya ait olduğu düşünülen cüzdan, son iki hafta içerisinde Binance’ten 75,14 milyon dolar değerinde 33.400 Ethereum çekerek bunları Blast’a gönderdi.

Blast kullanıcıları, projenin ana ağı açılıncaya kadar paralarını çekemeyecek. Blast’a yatırım yapan Paradigm’ın araştırmacılarından Dan Robinson, Blast’ın buna rağmen erkenden mevduat almaya başlamasını şöyle eleştirmişti:

“L2’yi açmadan köprüyü açma ya da para çekme işlemlerine üç ay boyunca izin vermeme kararına katılmıyoruz çünkü bunun diğer projeler için kötü bir emsal oluşturduğuna inanıyoruz. Ayrıca yapılan pazarlamanın büyük bir kısmının, ciddi bir ekibin çalışmalarını değersizleştirdiğini düşünüyoruz.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina, Eleştirilen Ethereum Projesine On Milyonlarca Dolar Yatırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!