Airdrop Yapmaya Hazırlanan Altcoin, Milyar Dolar Barajını Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Layer 2 blockchain projesi Blast, yalnızca iki ay içerisinde 1 milyar dolardan fazla mevduat aldı.

Defi Llama verilerine göre kullanıcılar, Blast’ın geçen ay açtığı köprüye şimdiden 1 milyar dolarlık staked Ethereum (stETH) ve 103 milyon dolarlık DAI yatırdı.

Kullanıcılar mevduatları üstünden yaklaşık %5’lik bir getiri, buna ek olarak Blast Puanı olarak bilinen bir ödül alıyor.

Platforma referans yoluyla üye kazandırarak da puan elde edilebiliyor. Blast Puanları, Mayıs 2024’te düzenlenecek olan airdrop’ta kullanılabilecek.

Blast, kullanıcılardan mevduat almaya başlamışsa da bu süreç henüz tek yönlü işliyor. Blast’ın ana ağı önümüzdeki sene açılacak ve kullanıcılar bu süreye kadar yatırdıkları paraları geri çekemeyecekler.

Blast ekibinin planı, projeye yatırım yapan bazı isimlerden tepki çekmişti. Yatırım firması Paradigm’ın araştırmacılarından Dan Robinson, kullanıcıların para çekmesine imkan vermeden mevduat toplamaya başlama kararına katılmadıklarını söyledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Airdrop Yapmaya Hazırlanan Altcoin, Milyar Dolar Barajını Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!