Güney Kore’nin En Büyük Kripto Para Girişiminin 2023 Yatırımları Belli Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’nin en büyük kripto girişimi Hashed’in 2023 yılındaki yatırımlarına ait detaylar belli oldu.

Güney Kore’nin yerel medyası Econovill tarafından sunulan güncel haberde, dev yatırım şirketinin 2023 yılı faaliyetlerine yer verildi. Habere göre Hashed 2023 yılında toplam 29 yatırım gerçekleştirdi.

Bu yatırımların toplam tutarı 28,44 milyon dolara ulaştı. Dev şirketin yatırımlarının merkezinde blokzinciri altyapısı, web3 oyunları, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve fikri mülkiyet gibi başlıklar yer aldı.

Yüzdesel olarak bakıldığında Hashed’in yatırımlarının %21’ini blokzinciri altyapısı projeleri, %21’ini merkeziyetsiz finans projeleri, %21’ini web3 oyun geliştiricileri ve %15’ini de fikri mülkiyet özelinde çalışan projeler oluşturdu.

Ülkelere göre, Güney Kore %38’lik bir yatırım payı bulurken onu %21 ile Kuzey Amerika, %7 ile Avrupa ve %34 ile Singapur gibi diğer Asya bölgeleri takip etti. Yatırımların çoğunluğunda Seri A tohum yatırımı gibi erken dönem girişimler yer aldı. Bu tohum yatırımları arasında Radius, Centralised Gaming Ventures (DGV) AnotherBall, Payhere ve DeLabs gibi projeler öne çıktı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Hashed CEO’su Seojoon Kim, 2024 yılında daha fazla yatırım yapabileceklerini ima etti:

2023 yılı zorlu bir makroekonomik ortamda yeni girişimler için zorlu bir yıl olsa da, sakin piyasa atmosferi blokzinciri altyapısını ve uygulamalarını önemli ölçüde ilerletebilecek bir dizi fikri ortaya çıkarmamızı sağladı. 2024 yılında, yılın başında Bitcoin ETF’nin onaylanması da dahil olmak üzere kurumsal yatırımcıların girişini ve küresel platform şirketleri tarafından cüzdanların piyasaya sürülmesi de dahil olmak üzere Web3 altyapısının entegrasyonunu beklediğimiz için, ürünlerini ve topluluklarını geliştiren portföy şirketlerimizin çoğu için önemli bir büyüme görmeyi bekliyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Güney Kore’nin En Büyük Kripto Para Girişiminin 2023 Yatırımları Belli Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!