Solana’da Meme Coin Trendi Güç Kaybetti, Token Fiyatları Düşüşe Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana ekosistemindeki bazı tokenlar, birçok yatırımcının kâr satışı yapması sonucunda değer kaybetti.

Solana tabanlı merkeziyetsiz borsalardaki işlem hacimleri hala milyar doların üstünde olsa da son haftaların en popüler bazı tokenları kayda değer düşüşler yaşadı.

CoinGecko verilerine göre meme coin BONK, son 24 saat içerisinde yüzde 12’den fazla değer kaybetti. Bir diğer proje analoS (ANALOS) ise aynı sürede yüzde 62 oranında düşüş gördü.

Solana (SOL) ise dün akşamki düşüşün ardından yeniden yukarı yönde harekete geçerek 110 doların üstünden işlem görmeyi sürdürüyor. Coinglass verilerine göre Solana’da 11,9 milyon doları uzun; 8,42 milyon doları kısa olmak üzere son 24 saatte 20,3 milyon dolarlık pozisyon tasfiye oldu.

Solana ekosistemi, Bonk gibi tokenların Binance ve Coinbase borsalarında listelenmesiyle birlikte hızlı bir büyüme yaşadı. Bu sırada ağdaki işlem ücretleri, kısa süreliğine Ethereum’u geride bıraktı.

Bu ivmenin yavaşlaması, merkeziyetsiz borsalardan Orca’nın token’ı ORCA ve Jito’nun JTO token’ında da düşüşlere yol açtı. CoinGecko verilerine göre ikili, günlük bazda yüzde 7,95 ve yüzde 5,08 değer kaybetti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’da Meme Coin Trendi Güç Kaybetti, Token Fiyatları Düşüşe Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!