AVAX Rallisi Kripto Dünyasını Heyecanlandırdı! AVAX Alternatifi Coinler Hangileri?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında Avalanche yükselişi soluksuz sürerken AVAX alternatifi olabilecek coinler merak konusu oldu.

Avalanche ekosistemi son zamanlarda yeniden canlanan bir büyüme ve yeni kullanıcı akınına tanık oldu. Kriptoya olan ilginin artması ve değer önerisini güçlendiren yeni protokollerin ortaya çıkmasıyla birlikte AVAX yükselişe geçti.

Sonuç olarak, iki aydan biraz daha uzun bir süre içinde altcoin’in değeri beş kattan fazla arttı. AVAX, bir aydır yüzde 120’nin üzerinde artış kaydederek diğer kripto paraların çoğuna kıyasla fiyat artışı açısından büyük bir potansiyel sergiliyor.

Analister, AVAX Mayıs 2022’den bu yana ulaşamadığı bir seviye olan 50 dolar eşiğine doğru istikrarlı bir şekilde ilerlerken, coin’in bu yılın sonunda bu önemli hedefine ulaşıp ulaşmayacağını yakından izliyor.

Tüm bunlar yaşanırken yatırımcılar AVAX alternatifi olan Sponge Token V2 ve Meme Kombat’ı yakından izliyor.

Sponge Token V2 (SPONGEV2) – Yüzde 40 APY ile Oyna-Kazan Deneyimlerini Genişleten Versiyon

Sponge Token V2, Sponge V1’in başarısının üzerine inşa edilen meme coin’lerin hikayesinde önemli bir kilometre taşını işaret ediyor. Önceki versiyonun piyasa değeri yaklaşık 100 milyon dolardı ve 13 binden fazla yatırımcının ilgisini çekmişti.

Bu güncel versiyon, kendine özgü stake etme yöntemi ve Oyna-Kazan (P2E) entegrasyonu ile farklılaşırken, aynı zamanda selefinin başarılarını da genişletiyor.

Sponge Token V2 satın alımı ancak stake ile gerçekleşiyor. Sponge.vip platformu kullanılarak veya mevcut varlıklar kullanılarak Sponge V1 tokenleri stake edilebiliyor.

Stake edilen V2 tokenlerinin süresi ve miktarı ile doğru orantılı olarak daha fazla V1 tokeni kazanılabiliyor.

Sponge V2, ekosistemine bir oyna-kazan (P2E) oyunu ekleyerek bu deneyimi geliştiriyor. Kullanıcılar, ücretsiz veya premium sürümlere katılma seçeneğine sahip. Bu da ekstra SPONGEV2 token biriktirmelerine ve oyna-kazan deneyimlerini geliştirmelerine olanak tanıyor.

Sponge V2’yi diğerlerinden ayıran özellikler ise şu şekilde:

 SPONGEV2 tokenleri yalnızca SPONGE stake işlemi yapılarak elde edilebiliyor,
 SPONGE satın aldıktan sonra tutmak için özel SPONGEV2 teşvikleri kazanılıyor,
 SPONGE tokenleri stake edilerek, başlangıçta yüzde 40 yıllık yüzde getiri (APY) ile ödüller kazanılabiliyor.

Sponge V2’nin en önemli yeniliklerinden biri, V1 ve V2 tokenleri arasında geçiş için kullandığı Stake-to-Bridge mekanizması. Bu model, mevcut SPONGE sahiplerinin tokenlerini yükseltilmiş V2 sürümüyle değiştirmeleri için basit bir yol sağlıyor.

Sahipler, V1 tokenlerini Sponge V2’nin sözleşmesine yatırarak orijinal tokenlerini etkin bir şekilde kilitliyor ve karşılığında 1:1 oranında yeni basılmış V2 tokenlerini alıyorlar. Ekstra bir adım gerekmiyor.

Kazançlı stake ödüllerinin yanı sıra, Sponge V2 yol haritası, faydayı ve benimsemeyi artırmayı amaçlayan birkaç ek özellik içeriyor. Önemli unsurlardan biri, Sponge Racer adlı bir Oyna Kazan (P2E) oyununun entegrasyonu. Oyuncuların V2 tokenlerini oyun içinde kullanmalarına izin vermek, ek gelir potansiyeli ile yeni bir dinamik fayda mekanizması getiriyor. Oyuncular, yetenekli katılım yoluyla potansiyel olarak daha fazla token kazanabiliyorlar.

Meme Kombat (MK) – Meme Coin Dünyasına Devrim Yaratmaya Gelen Proje

Web3 teknolojisi üzerine inşa edilen ve oyuncuların oynarken para kazanmasına olanak tanıyan meme projesi Meme Kombat (MK), ön satış aşamasında 4,6 milyon dolarlık kilometre taşını aştı. Ürün, kendine özgü markasıyla öne çıkıyor. İlk çıkışından bu yana, bu büyüleyici yeni meme coin yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Meme Kombat token satın alan kişiler gün geçtikçe çoğalıyor.

Meme Kombat öncelikle, AI ve blok zinciri teknolojisini entegre ederek, farklı ve unutulmaz bir oyun karşılaşması sağlıyor. Yatırımcılar, oyun platformundaki oyun seçenekleri ve fonlarını yatırma olanağı da dahil olmak üzere çok çeşitli özelliklere erişebiliyor.

Yatırımcılar çeşitli oyunlara katılma ve şampiyonada en üst sırada yer almak için yarışma fırsatına sahip. 1. sezon yaygın olarak tanınan meme karakterlerini tanıtırken, 2. Sezon daha da fazla sayıda karakteri içerecek. Ek karakterler, savaş türleri, ödüller ve fırsatların sunulması oyuncuların oyun deneyimini zenginleştirecek.

Yatırımcılar, savaşların sonucu hakkında bahis yapma ve belki de ek MK token kazanma fırsatına sahip. Bununla birlikte Meme Kombat satın alan kullanıcıların, stake platformunu kullanarak kazançlarını artırma olanağı da bulunuyor. Bireyler tokenlerini ellerinde tutmak isterlerse, kayda değer bir Yıllık Yüzde Getiri (APY) kazanma fırsatına sahip oluyorlar. Mevcut Yıllık Yüzde Getiri (APY) yüzde 196 ve MK coinlerinin yüzde 76’sı halihazırda stake edildi.

Analistler, Meme Kombat’ın etkileyici özellikleri sayesinde 2024’ün en iyi meme para birimleri arasında yer alacağını tahmin ediyor. Meme Kombat’ın PEPE’nin başarısını tekrarlayacağını ve CEX platformlarında listelenmesinin ardından kayda değer bir artış yaşayacağını iddia ediyorlar.

Kuşkusuz, önemli fiyat potansiyeli ve çok sayıda uygulama, Meme Kombat’ı tüm meme coin’ler arasında baskın olarak belirliyor.

Meme Kombat güvenlik ve şeffaflığa büyük önem verdiğinden, yatırımcıların güveni artıyor. Proje tamamen topluluk odaklı ve yatırımcılara proje üzerinde bir sahiplik duygusu veriyor.  Stake mekanizması ve iyi tasarlanmış ekonomik modeli nedeniyle diğer heyecan verici yeni meme coin’lerden de ayrılıyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX Rallisi Kripto Dünyasını Heyecanlandırdı! AVAX Alternatifi Coinler Hangileri?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!