Bitcoin Tabanlı Tokenlar İçin Proje Duyuran Altcoin Yüzde 52 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans (DeFi) projesi LeverFi, BRC-20 tokenları için Launchpad platformu çıkartacağını duyurdu.

LeverFi tarafından 26 Aralık günü paylaşılan içerikte, BRC-20 yatırımcılarını heyecanlandıran bir gelişmeye yer verildi. LeverPro isimli projenin yakın zamanda halka açılacağını belirten ekip, hızla büyüyen bu ekosisteme yanıt vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Sunulan bu platform sayesinde BRC-20 projelerinin halka arzı kolaylaşmış olacak.

Bu sektör için sürdürülebilir bir altyapı sunmak istediğini belirten LeverFi ekibi şimdilik üç ana konu özelinde yoğunlaştıklarını ifade etti. Bu konular arasında, teminatlı stablecoinler, borç verme ve alma kabiliyetine sahip BRC-20 tokenlar ve AMM (otomatik piyasa yapıcı) temelli projeler yer aldı.

LeverPro’da verimli, güçlü ekiplere sahip ve heyecan verici BRC-20 projelerine odaklanacakları belirtilirken şimdilik ortaklarla görüşmelerin devam ettiği vurgulandı:

Bitcoin ekosistemi için premium BRC-20 launchpad’i olan LeverPro’nun yakında küresel web3 topluluğuna kavuşacağını paylaşmaktan heyecan duyuyoruz! LeverPro öncelikle, hızla büyüyen bu ekosistemde kullanıcılar için yeni ve heyecan verici deneyimler sunma konusunda güçlü vaatleri olan yüksek potansiyelli BRC20 DeFi projelerine odaklanmaktadır.

Projenin duyurulması LeverFi’nin yerel token’ı LEVER fiyatında hareketliliğe yol açtı. Kısa sürede %50 yükselen LEVER 0,0017 dolar seviyesinden 0,0026 dolara ulaştı. LEVER yazım esnasında 0,0018 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Tabanlı Tokenlar İçin Proje Duyuran Altcoin Yüzde 52 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!