Piyasanın Önde Gelen İsimleri 2024’ten Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Ne Bekliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün önemli isimleri 2024 yılına dair beklentilerini paylaştı.

Bu yıl özellikle son birkaç ay içerinde kayda değer fiyat hareketlerine ve olumlu haberlere ev sahipliği yapan kripto para sektörü hakkında 2024 tahminleri hız kesmeden devam ediyor. Kraken, Avalanche (AVAX), Gnosis (GNO) gibi kripto para sektörünün önemli aktörleri, 2024 tahminlerinde genel olarak olumlu bir tablo çizdi.

Konu hakkında konuşan Kraken İngiltere Genel Müdürü Bivu Das, 2024 yılında kripto endüstrisini benimsenmesinin hızla artacağını ve özellikle İngiltere’nin bu konuya öncülük edeceğini savundu. Gelecek yılın ilk çeyreğindeki spot Bitcoin ETF sürecinin olumlu bir getiri sağlayacağını belirten Das, genel hatlarıyla özellikle 2024 yılının ilk çeyreğine girerken piyasanın pozitif kalacağını belirtti.

Kurumsal yatırımcıların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan daha fazla ürün ve hizmet piyasaya çıktıkça, İngiltere pazarında kurumsal ticaret hacminin önemli ölçüde arttığını görüyorum. Bu, geleneksel pazarlarda kripto varlık teknolojisinin benimsenmesini hızlandıracak olan Hükümetin Dijital Menkul Kıymetler Sandbox’ı ve Varlık Yönetimi Görev Gücü’nün yatırım fonlarının tokenlaştırılmasına yönelik bir vizyonun ana hatlarını çizen son çalışmasıyla destekleniyor.

Kripto para sektörünün gelecek yılına ilişkin açıklamada bulunan bir diğer isim ise Ava Labs Başkanı John Wu oldu. Wu 2024 yılında özellikle stablecoin pazarının hareketleneceğini ve bu doğrultuda devletlerin ilk stablecoin işlemlerini görebileceğimizi söyledi.

Wu, sektördeki bir spot Bitcoin ETF’inin onaylanmasını bekleyen pek çok kişi arasında yer alarak bunun sonucunda Bitcoin’in piyasa değerinin gelecek yıl %50 artacağını öngördü.

Ayrıca yapay zeka teknolojisinin Web 3.0 sektörünü daha güvenli hale getirebileceğini belirten Wu, bunun tam tersinin olabilme ihtimaline de yer verdi:

Büyük dil modelleri, olası istismarların başlamadan önce durdurulmasını sağlamak amacıyla akıllı sözleşmeleri ve diğer hayati kodları incelemek için mükemmeldir. DeFi saldırıları ve akıllı sözleşme istismarları nadir hale gelecek.

Gnosis (GNO) kurucu ortağı Friederike Ernst, blokzinciri teknolojisinin küresel tabanlı bir ödeme yöntemine dönüşmesi için üzerinde çalışan uygulamaların ve bilinirliğinin arması gerektiğini savundu. Bu noktada kullanıcı deneyimini güçlendirmenin ve güvenliği artırmanın önemli olduğunu ifade etti.

Bununla birlikte Web 3.0’ın gelecek yıl nasıl bir noktaya gideceği konusunda kararsız olan Ernst şu ifadelerde bulundu:

2024, Web 3.0 ekosisteminin ya daha kullanıcı dostu deneyimler sunma zorluğunu aşacağı ya da bir yıl daha niş kalacağı yıl olacak. Ethereum ve diğer güvenilir tarafsız blokzincirleri küresel ödeme katmanı olacaksa, üzerinde çalışan uygulamaların çok daha geniş bir kitle tarafından kullanılabilir hale getirilmesi gerekiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasanın Önde Gelen İsimleri 2024’ten Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Ne Bekliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!