Bitcoin Başvurusu Olan Varlık Yönetim Devi 2024’ten Umutlu: Beklentilerini Sıraladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya merkezli varlık yöneticisi Hashdex, kripto para piyasasına yönelik 2024 yılı beklentilerini paylaştı.

Hashdex kısa süre önce kripto para piyasası için 2024 yılında dair beklentilerini içeren detaylı bir rapor paylaştı. Raporda gelecek yılık sektör için önemli bir yıl olacağına yer verildi.

Bu yıl kripto para piyasasının güçlü bir şekilde toparlanma yaşadığı ve bu güçlü ivmenin yatırımcılar üzerinde güven atmosferi yarattığı belirtilirken gelecek yıl kurumsal benimsemenin artmasıyla piyasaya daha fazla likidite akışı olabileceğine yer verildi.

Özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına ilişkin sürecin geleneksel finansı kripto para endüstrisine daha da yakınlaştırdığını belirten rapor, artan entegrasyonun sektörü 2024 yılında yeni bir boyuta taşıyabileceğini ve birçok yatırımcının portföyüne Bitcoin’i ekleyebileceğini öngördü.

Öte yandan 2024 yılı içerisinde kripto para sektörüne yön verebilecek yeni teknolojilerin gelebileceğini vurgulayan Hashdex raporu, devrimsel yeniliklere hazır olunması gerektiği konusunda sektörü uyardı.

Hashdex’in Baş Yatırım Sorumlusu Samir Kerbage, tüm raporu özetler şekilde açıklamada bulunarak kripto paraların 2024 yılında hem kurumsal hem de bireysel taraftan daha fazla benimsemeyle karışılacağını belirtti. Bununla birlikte global çapta kripto para regülasyonlarına yönelik netliğin bir an önce artması ve mevcut yasal sorunların çözülmesi gerektiğini kaydetti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Başvurusu Olan Varlık Yönetim Devi 2024’ten Umutlu: Beklentilerini Sıraladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!